Yandex Metrica

İzlanda teknik direktöründen Türkiye yorumu

İzlanda teknik direktöründen Türkiye yorumu

İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, Türkiye ile oynayacakları UEFA Uluslar Ligi maçından önce önemli açıklamalarda bulundu. Türk Milli Takımı'nın güçlü bir rakip olduğunu belirten Hareide, takımların Dünya Kupası hedefi doğrultusunda Uluslar Ligi'nin önemine dikkat çekti.

Spor

08.09.2024, 18:49

İzlanda, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında A Milli Futbol Takımı ile İzmir’de karşı karşıya gelecek. İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında takımının hazır olduğunu belirterek, "Eksik oyuncumuz yok, yarın için tamamen hazırız." ifadelerini kullandı. Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleşen toplantıda Hareide, Uluslar Ligi'ni Dünya Kupası'na gitmek için önemli bir fırsat olarak gördüklerini söyledi.

21 Eylül Fenerbahçe- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 21 Eylül Fenerbahçe- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE GÜÇLÜ BİR RAKİP"

Uluslar Ligi'ni Dünya Kupası'na katılmak adına bir şans olarak değerlendiren Hareide, Türkiye'nin güçlü rakiplerden biri olduğunu vurguladı. "Bizim grubumuzda ve ileriki dönemde güçlü rakiplerimiz var. Türkiye de bu güçlü rakiplerden biri." diyen deneyimli teknik adam, maçın zorluklarına rağmen takımının bu zorlukların üstesinden gelebileceğine olan inancını dile getirdi.

Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Haberi Görüntüle

YOLCULUK ZORLUKLARINA RAĞMEN TAKIM HAZIR

Karadağ maçından sonra uzun bir yolculuk geçirdiklerini belirten Hareide, oyuncuların sadece bir antrenman yapma şansı bulabildiklerini ifade etti. "Oyuncularım için zor bir süreç olacak ama iyi bir planlama yaptığımızı düşünüyorum. Kısa bir süre olmasına rağmen takım olarak hazırız ve oyuncularımın bu duruma adapte olabileceklerine inanıyorum." dedi. Ayrıca oyuncuların milli takıma geçiş sürecini kısa zamanda başarıyla tamamladıklarını ve taktiksel planlarının enerji tasarrufu açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine... Haberi Görüntüle

"TÜRK MİLLİ TAKIMI'NA SAYGI DUYUYORUZ"

İzlanda'nın Türkiye'ye karşı istatistiksel üstünlüğü hatırlatıldığında ise Hareide, "Gerçekten Türk Milli Takımı'na saygı duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Türkiye'nin sahada her zaman coşkulu bir taraftar desteğiyle oynadığını ve yüksek beklentiler taşıdığını dile getiren teknik adam, "Türkiye’nin taraftarları çok coşkulu. Milli Takımın bu yüksek standardından kaynaklanan büyük bir beklentisi var. Türkiye'de her maç hem güzel hem de zor geçiyor." şeklinde konuştu.

Medina'nın Fenerbahçe resti gündem oldu! İşte o sözler Medina'nın Fenerbahçe resti gündem oldu! İşte o sözler Haberi Görüntüle

OFANSİF GÜÇ VE ÇİFT HÜCUMPLANI

Türkiye karşısında ofansif olarak güçlü bir oyun sergilemek istediklerini söyleyen Hareide, maça çift hücum oyuncusuyla çıkma planlarının olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading