İzlanda-Türkiye maçı için erteleme tehlikesi! UEFA'nın kararı ne olacak?

İzlanda-Türkiye maçı için erteleme tehlikesi! UEFA'nın kararı ne olacak?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında akşam deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. İzlanda medyası başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak mücadelenin hava koşulları nedeniyle ertelenebileceğini iddia etti.

Spor

14.10.2024, 12:48

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da oynanan ve İrfan Can Kahveci'nin golüyle Karadağ'ın 1-0'lık skorla geçen A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında bu akşam deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki liderliğini devam ettirmek isteyen Montella'nın öğrencileri bu akşamki maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe'yi sarsan iddia! Jose Mourinho Everton'a mı gidiyor? İşte kulislerde dönen iddialar... Fenerbahçe'yi sarsan iddia! Jose Mourinho Everton'a mı gidiyor? İşte kulislerde... Haberi Görüntüle

İZLANDA-TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak müsabaka Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak.

Zorlu geçmesi beklenen müsabakayı Polonya Futbol Federasyonundan Damian Sylwestrzak yönetecek. Sylwestrzak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Marcin Kochanek olacak.

Dördüncü maçlar öncesinde Türkiye, 7 puanla grupta lider durumda bulunuyor. Grupta 5 puanlı Galler 2'nci, 4 puanlı İzlanda 3'üncü sırada yer alıyor. Grupta Karadağ'ın ise puanı bulunmuyor. Dördüncü grupta aynı gün Galler ile Karadağ, TSİ 21.45'te karşılaşacak.

UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak? UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak? Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM'DA İKİ EKSİK

Zorlu müsabaka öncesi Milli takımda iki eksik bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun'da oynanan ve 1-0 kazandığımız Karadağ karşılaşmasında sağ arka adalesinden sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile kart cezalısı Kaan Ayhan, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor… Hangi kulüp peşinde? Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor…... Haberi Görüntüle

ERTELEME TEHLİKESİ

İzlanda - Türkiye müğsabnaka öncesi İzlanda medyasından Visir'in haberine göre; maçının oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı maç saatinde don tehlikesiyle karşı karşıya. Söz konusu haberde UEFA yetkilililerinin dün öğleden sonra İzlanda Futbol Federasyonu ve saha personeliyle toplantı gerçekleştirdiği belirtildi. Toplantıda ertelemeyle ilgili herhangi bir karar verilmedİ. Ancak bu akşam statta tekrar inceleme yapılacak ve erteleme için nihai karar UEFA tarafından verilecek.

Nacional Benfica maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak? Nacional Benfica maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak? Haberi Görüntüle

ZEMİNİN ALTINA KUMAŞ SERİLDİ

Haberde İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda zemin ısıtmasının olmadığı ve sahanın don olaylarına karşı son derece savunmasız kaldığı belirtildi. Erteleme kararının dahi çıkması halinda İzlanda-Türkiye maçının en geç yarın oynanacağı belirtildi. Sıcak tutmak adına Laugardalsvöllur Stadı'nın zeminine kumaş serildiğinin altı çizildi.

Soğuk ve saha koşulları nedeniyle bugün iki ülkenin milli takımları da antrenmanlarını kapalı futbol stadyumu Midgardur'da gerçekleştirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading