İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans etti

İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans etti

Türkiye'nin İzlanda'yı 4-2 yendiği maçta harika oyununu attığı bir golle süsleyen Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanyol medyasında geniş yer aldı.

Spor

15.10.2024, 11:20

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında dün akşam deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi.

Maçın hemen başında 1-0 yenik düşmemize rağmen ikinci yarıda fırtına gibi esen Montella'nın öğrencileri, buz pistinde oynanan maçta rakibini 4-2 mağlup etti ve gruptaki liderliğini devam ettirdi.

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Haberi Görüntüle

İZLANDA'DA İLK GALİBİYET

Daha önce rakibiyle deplasmanda oynadığı 7 maçın 6'sını kaybeden ve sadece tek beraberlik alan Türkiye, ilk galibiyetini 4-2'lik sonuçla elde etti ve İzlanda'daki kötü gidişe son verdi.

Türkiye'ye tarihi galibiyeti getiren gollerİ İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Haberi Görüntüle

LİDERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Bu sonucun ardından Ay-yıldızlı ekip, İzlanda'yı deplasmanda mağlup ederek liderliğini de devam ettirdi. Grupta oynadığı 4. maçta 3. galibiyetini alan Montella'nın öğrencileri, yenilmezliğini de sürdürdü. Puanını 10'a yükselten milli takım, 8 puanlı Galler'in önünde zirvedeki yerini korudu. İzlanda ise 4 puanla 3. sırada kaldı. Grupta son sıradaki Karadağ'ın ise puanı bulunmuyor.

Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor? Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

DIARIO AS: TÜRKLER GÜLER İLE UÇUYOR

Türkiye'nin İzlanda'yı 4-2 yendiği maçta harika oyununu attığı bir golle süsleyen Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanyol medyasında geniş yer aldı.

Diario AS gazetesi okurlarının karşısına, 'Güler, seçilmiş bir kişidir' başlığıyla çıkarken "Maç berabere bitecek gibi görünüyordu ancak Aktürkoğlu'nun müthiş baskısı topu Güler'e kazandırdı ve o da Türkiye'ye üç puanı kazandırmak için sadece topa dokundu. Türkler, Güler ile uçuyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi... Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım... Haberi Görüntüle

MARCA: ARDA GÜLER BUZ ÜZERİNDE DANS ETTİ

Arda Güler için 'Bu üzerinde dans etti' başlığını kullanan Marca gazetesi ise 'Arda Güler, buz üzerinde dans ederek' 88. dakikada Türkiye'ye galibiyeti getirdi' yorumunu yaptı. Söz konusu haberde ''Kaderin Arda Güler için bir zaferi vardı. Kaleci Valdimarsson topu ayağını kaçırdı, Aktürkoğlu topu ondan çaldı ve Madridli oyuncu istediği golü attı.'' denildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading