Yandex Metrica

İZLE | Ceza sahası dışından röveşata! 90'da içindeki sniper'ı çıkarttı

İZLE | Ceza sahası dışından röveşata! 90'da içindeki sniper'ı çıkarttı

Arjantin Premier Lig 9. hafta maçında Lanus'un Tigre'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada, Walter Bou'nun 90. dakikada attığı muhteşem gol galibiyeti getirdi. Ceza sahası dışından attığı röveşata golü futbolseverler için seyir zevkini katladı.

Spor

05.08.2024, 17:12

Arjantin Premier Lig'in 9. hafta mücadelesinde Lanus ile Tigre karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı, Tigre'nin Ramiro Carrera'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 önde tamamlandı. Ancak ikinci yarıda, gol düellosuna sahne olan bu mücadelede heyecan doruk noktasına ulaştı.

Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında... Haberi Görüntüle

GOL DÜELLOSU

İkinci yarının başında Lanus, Eduardo Salvio'nun 56. ve 69. dakikalarda attığı gollerle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Ancak Tigre'den Florian Monzon, 73. dakikada skoru eşitleyerek maçın kaderini belirleyen anları başlattı.

15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

WALTER BOU'NUN JENERİKLİK GOLÜ

Maçın son anlarına damgasını vuran isim ise Walter Bou oldu. 90. dakikada ceza sahası girişinde topu kontrol eden 30 yaşındaki forvet, müthiş bir rövaşata ile ağları havalandırarak Lanus'u 3-2 öne geçirdi. Bou'nun bu jeneriklik golü, Lanus'un maçtan galibiyetle ayrılmasını sağladı ve takımına 3 puanı kazandırdı.

Lanus, Walter Bou'nun son dakikada attığı etkileyici gol sayesinde önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuç, Lanus'un ligdeki yerini sağlamlaştırırken, maçın son anlarındaki bu unutulmaz gol futbolseverler tarafından uzun süre konuşulacağa benziyor.

İşte Walter Bou'nun muazzam golü;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading