İZLE | Sneijder sonrası zinciri Hakan Çalhanoğlu kırdı! İşte milli yıldızın jeneriklik golü

İZLE | Sneijder sonrası zinciri Hakan Çalhanoğlu kırdı! İşte milli yıldızın jeneriklik golü

Şampiyonlar Ligi'nde Inter, Kızılyıldız'ı 4-0 mağlup ederken milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, frikik golüyle tarihe geçti. Wesley Sneijder’den sonra Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde frikik golü atan ilk oyuncu olan Çalhanoğlu, performansıyla göz doldurdu.

Spor

02.10.2024, 12:21

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. hafta maçında Inter, evinde Kızılyıldız’ı 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’nun jeneriklik frikik golü ise gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Bu gol, Çalhanoğlu’nu Inter tarihinde özel bir yere taşırken, Sneijder’in ardından Inter formasıyla Devler Ligi’nde frikik golü atan ilk isim olarak tarihe geçti.

Fatih Terim'e kardeş ülkeden sürpriz talip: 'Vizyon olarak ses getirir' Fatih Terim'e kardeş ülkeden sürpriz talip: 'Vizyon olarak ses getirir' Haberi Görüntüle

INTER'İN GOLLERİ VE MAÇIN ÖZETİ

Karşılaşmanın gollerini 11. dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun serbest vuruşu, 59. dakikada Arnautovic, 71. dakikada Martinez ve 78. dakikada Taremi kaydetti. Çalhanoğlu, frikik golüyle takımını öne geçirirken, 70 dakika boyunca sahada kaldığı süre boyunca oyun kuruculuk ve pas yetenekleriyle dikkat çekti.

Okan Buruk'tan derbi için flaş Sara kararı! Okan Buruk'tan derbi için flaş Sara kararı! Haberi Görüntüle

SNEIJDER SONRASI BİR İLK

Hakan Çalhanoğlu'nun attığı frikik golü, Inter tarihinde önemli bir kilometre taşı oldu. 2010 yılında Wesley Sneijder’in ardından Şampiyonlar Ligi’nde Inter formasıyla frikikten gol atan ilk oyuncu olarak kayıtlara geçti.

Icardi, Fenerbahçe derbisi için yola çıktı! Icardi, Fenerbahçe derbisi için yola çıktı! Haberi Görüntüle

INTER VE KIZILYILDIZ'IN GELECEK MAÇLARI

Bu galibiyetle Inter, Şampiyonlar Ligi'nde 4 puana yükselerek gruptaki iddiasını sürdürdü. Kızılyıldız ise ikinci maçında da puan alamadı. Inter, turnuvanın 3. haftasında Young Boys deplasmanına çıkarken, Kızılyıldız Monaco’ya konuk olacak.

İşte Hakan Çalhanoğlu'nun jeneriklik golü;

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading