Yandex Metrica

İZLE | Yok böyle asist! Kaleci değil sanki 10 numara

İZLE | Yok böyle asist! Kaleci değil sanki 10 numara

Union Berlin ile Lyon arasındaki hazırlık maçında, Lyon kalecisi Lucas Perri'nin yaptığı asist sosyal medyada viral oldu. Perri, adeta bir 10 numara gibi oynayarak dikkatleri üzerine çekti.

Spor

05.08.2024, 14:47

Union Berlin ile Lyon arasında oynanan hazırlık maçında, Lyon kalecisi Lucas Perri'nin yaptığı asist, maça damgasını vurdu. Fransız ekibi Lyon, maçı 4-0 kazanırken, kaleci Perri'nin sahadaki performansı izleyenleri büyüledi.

Rıza Çalımbay'ın favorisi kim? Rıza Çalımbay'ın favorisi kim? "Bu sene şampiyon..." Haberi Görüntüle

LUCAS PERRI'NİN ASİSTİ

Müsabakanın 75. dakikasında, Lyon'un 2-0 önde olduğu anlarda kaleci Lucas Perri, kullandığı degajla takım arkadaşı Gift Orban'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Nijeryalı forvet Orban, düzgün bir vuruşla skoru 3-0'a getirirken, golün asistini yapan kaleci Perri'nin performansı büyük alkış aldı.

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Brezilyalı kaleci Lucas Perri'nin bu harika asisti, kısa süre içinde sosyal medyada büyük ilgi gördü ve viral oldu. Perri'nin adeta bir 10 numara oyuncusu gibi sahaya katkı sağlaması, futbolseverlerin beğenisini topladı.

İşte Lucas Perri'nin viral olan o asisti;

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading