Sitede Ara

Jake Paul Mike Tyson maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

Jake Paul Mike Tyson maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

Dünyadaki en popüler Youtuberler arasında gösterilen Jake Paul ile efsane boksör Mike Tyson kozlarını ringde paylaşıyor. Peki, Jake Paul Mike Tyson maçı ne zaman oynanacak?

Spor

07.10.2024, 18:01

Efsane boksör Mike Tyson ile Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya geliyor. Daha öncesinde 20 Temmuz tarihinde oynanması beklenen mücadele Mike Tyson'ın antrenman yapamadığı için ileri bir tarihe ertelenmişti.

Dünyaca ünlü efsanevi boksör Mike Tyson ile ünlü Youtuber Jake Paul'un maçı için heyecanlı bekleyiş devam ederken 2005 yılının ardından ilk defa profesyonel olarak ringe dönecek olan Mike Tyson hayranları bu mücadelenin başlama zamanını merak ediyor.

Jake Paul Mike Tyson

Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Haberi Görüntüle

JAKE PAUL MİKE TYSON MAÇI NE ZAMAN?

NFL Dallas Cowboys'ta  15 Kasım 2024 Cuma gecesi oynanacak Jake Paul Mike Tyson maçı Netflix platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Dövüş kuralları gereği, dövüşçülerin rakiplerini nakavt etmelerine izin verilmezken müsabaka 2 dakikalık sekiz turdan oluşacak. Bu süre, dövüşçülere stratejilerini uygulama ve rakiplerini analiz etme şansını verecek. Mücadelede, 14 oz ağırlığında eldiven kullanılırken başlık kullanılmayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading