Jakobs ameliyat mı oluyor? Sakatlık açıklaması...

Jakobs ameliyat mı oluyor? Sakatlık açıklaması...

Galatasaray'ın yeni transferi Ismail Jakobs açıklamalarda bulundu. Ligdeki gidişata değinen Jakops, sakatlığına da değindi. 

Spor

12.10.2024, 12:52

Senegal, 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında Malavi ile karşı karşıya geldi.  "Senegal Abdoulaye Wade" stadyumunda oynan maçta Senegal, rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Bu önemli galibiyette Galatasaray'ın başarılı sol beki Ismail Jakobs'da 90 dakika forma giydi.

Maçın ardından Ismail Jakobs, açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Jakops, son maçlarda üzücü sonuçlar aldıklarını ifade etti.

Resmen başka bir şeye dönüştü! Torreira bambaşka bir sezon yaşıyor Resmen başka bir şeye dönüştü! Torreira bambaşka bir sezon yaşıyor Haberi Görüntüle

"GAYET GÜZEL GİDİYORUZ"

Jakops, "Yeni sezonda hedefimiz elbette şampiyon olmak ve Avrupa kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Şu ana kadar gayet güzel gidiyoruz" dedi. Bununla beraber son maçlarda alınan kötü sonuçlara rağmen ligde hala lider olduklarını hatırlattı.

Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Haberi Görüntüle

"FENERBAHÇELİ ÇOK FAZLA TÜRK ARKADAŞIM VARDI"

Almanya'da doğup büyüyen Jakops, çok fazla Türk arkadaşı olduğunu vurguladı. Jakops, "Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Türkiye'de oynamaya alışık olmasam da Türklerle bir arada olmaya alışığım. Hem Galatasaraylı hem de Fenerbahçeli çok fazla Türk arkadaşım vardı. Transferime doğal olarak bazıları sevinirken bazıları da üzüldü" ifadelerini yer verdi.

Türkiye - Karadağ karşılaşması şifreli mi? Türkiye kazanırsa A Ligi'ne mi yükselecek? Türkiye - Karadağ karşılaşması şifreli mi? Türkiye kazanırsa A Ligi'ne... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK BİR TAKIM"

Türkiye'yi neden tercih ettiği sorusuna ilişkin Jakops, "Türkiye'ye gelmemin kariyerim için olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray hem uluslararası bilinirliğe sahip hem de büyük bir takım. Ben gayet mutluyum" dedi.

Mourinho'dan Rafael Nadal'a duygusal mesaj: Seni özleyeceğiz efsane! Mourinho'dan Rafael Nadal'a duygusal mesaj: Seni özleyeceğiz efsane! Haberi Görüntüle

AMELİYAT OLMAYACAK

Sakatlığan dair Jakops, "Herhangi bir sakatlığım yok, ameliyat olacağım söylentileri gerçek değil. Gayet iyiyim" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading