Jose Mourinho transfer için isim verdi! Portekizli yıldızı istiyor

Jose Mourinho transfer için isim verdi! Portekizli yıldızı istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, transfere dair spor kamuoyunun dikkatini çekecek açıklamalarda bulundu. Talip oldukları futbolcuların maliyetlerine parmak basan Mourinho, konuyu oyuncu ismi vererek Portekiz basınına açıklamış oldu.

Spor

09.07.2024, 12:40

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Portekiz basınına verdiği röportajda dikkat çeken transfer açıklamaları yaptı. Mourinho, transfer döneminin yeni başladığını belirterek, talip oldukları futbolcuların yüksek maliyetlerinden şikayet etti.

Bugün hangi maçlar var? 30 Eylül Pazartesi maç programı Bugün hangi maçlar var? 30 Eylül Pazartesi maç programı Haberi Görüntüle

MALİYETLER YÜKSEK

Mourinho, Fenerbahçe'nin transfer stratejisi hakkında konuşurken, şu anda karşılaştıkları en büyük zorluğun, istedikleri oyuncuların yüksek maliyetleri olduğunu ifade etti. "Aradığımız futbolcuların maliyeti çok yüksek" diyen Mourinho, bu durumun transfer sürecini zorlaştırdığını belirtti.

Röportajın devamında, "Portekiz'de forma giyen herhangi bir futbolcu Fenerbahçe'ye gelecek mi?" sorusuna dikkat çekici bir yanıt veren Mourinho, maliyet konusunu tekrar vurguladı. Mourinho, Portekizli genç futbolcuların Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını ve Fenerbahçe'nin mali imkanlarının bu oyuncular için yetersiz olduğunu ifade etti. Örnek olarak Joao Neves'i gösteren Mourinho, "Joao Neves kariyerinin bu noktasında Fenerbahçe'ye gelmezdi" dedi.

Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDEFLERİ

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile yapacakları maça da değinen Mourinho, hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. "Elbette kazanmak istiyoruz ama neyse ki ikinci maç kendi sahamızda. Bakalım ilk maçta skoru tutabilecek miyiz, ikinci maçta ise elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading