Jose Mourinho'dan Samsunspor maçında büyük değişiklik! Hangi futbolcu ilk 11'de olacak?

Jose Mourinho'dan Samsunspor maçında büyük değişiklik! Hangi futbolcu ilk 11'de olacak?

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, milli ara sonrası oynanacak Samsunspor maçı öncesi kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Mourinho, son Antalyaspor maçının ilk 11'inden 5 futbolcuyu değiştirerek yeni bir kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor. 

Spor

17.10.2024, 10:53

Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası Jose Mourinho, ilk 11'de büyük değişikliğe gidiyor. Özellikle milli maçlarda dikkat çeken performansıyla İrfan Can Kahveci, Samsunspor karşısında ilk 11'de yer alacak.

Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya nasıl satılmış Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya... Haberi Görüntüle

KAHVECİ FORMAYI KAPTI 

A Milli Takım formasıyla Karadağ ve İzlanda karşısında başarılı performans sergileyen İrfan Can Kahveci, Jose Mourinho tarafından Samsunspor maçında sağ kanatta görevlendirilecek. 

Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye çalışsa da... Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye... Haberi Görüntüle

STOPER HATTINDA KARARSIZLIK DEVAM EDİYOR 

Sağ bekte Mert Müldür’ün yerine Osayi-Samuel'in forma giymesi bekleniyor. Stoper hattında ise Mourinho'nun en büyük kararsızlığı sürüyor. Ancak Becao ve Oosterwolde'nin tandemiyle sahaya çıkma olasılığı yüksek. Sol bekte ise Kostic görev alacak.

Hasan Arat taraftara seslendi: Konyaspor maçında büyük sürpriz Hasan Arat taraftara seslendi: Konyaspor maçında büyük sürpriz Haberi Görüntüle

FORVET DZEKO EMANET 

Orta sahada Sofyan Amrabat, Fred ve Szymanski'nin omuzlarında büyük bir yük olacak. Mourinho’nun sol kanatta Dusan Tadic'e forma vermesi beklenirken, forvet hattında ise milli takımdan geç dönen En-Nesyri'nin yerine Edin Dzeko’nun ilk 11'de görev yapacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe, 3 Ekim’de oynadığı Twente maçından sonra 17 gün aradan sonra Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Son olarak Antalyaspor ile 29 Eylül'de karşılaşan Fenerbahçe, milli ara ve BAY geçilen haftanın ardından yeniden Süper Lig sahnesine dönüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading