Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu istiyor

Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu istiyor

Bu sezon İngiltere Premier Lig'ine yükselen Ipswich Town, Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Ryan Kent'i transfer etmek istiyor. Ipswich'in yanı sıra 2 Championship ekibi de Ryan Kent'in peşinde.

Spor

16.07.2024, 10:24

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından kadrosuna kattığı ancak beklediği performansı alamadığı Ryan Kent'le yollarını ayırıyor.

Dönemin teknik direktörü İsmail Kartal tarafından TFF listesine yazılmayan ve sahaya çıktığı maçlarda beklentilerin altında kalan İngiliz futbolcu da ayrılığa sıcak bakıyor.

Antrenmanlarda gösterdiği performansla Jose Mourinho'nun da gözüne giremeyen İngiliz futbolcu için yeni bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi Haberi Görüntüle

3 İNGİLİZ KULÜBÜ, KENT'İ İSTİYOR

Bu sezon İngiltere Premier Lig'ine yükselen Ipswich Town, Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Ryan Kent'i transfer etmek istiyor. Ips Ipswich Teknik Direktörü Kieran McKenna'nın 27 yaşındaki kanat oyuncusunun büyük bir hayranı olduğu öğrenildi.

Ipswich'in yanı sıra 2 Championship ekibinin de Ryan Kent'in peşinde olduğu öğrenildi. Ryan Kent'in şu anda tüm seçenekleri değerlendirdiği öğrenildi.

Futbol camiasında şok: TFF'de beklenmedik istifa! Kim görevden ayrıldı? Futbol camiasında şok: TFF'de beklenmedik istifa! Kim görevden ayrıldı? Haberi Görüntüle

LAZİO'NUN KAPISINDAN DÖNDÜ

Hatırlanacağı üzere Ryan Kent'in ara transfer döneminde Lazio'ya gitme ihtimali vardı ancak imzalar son anda atılamamıştı. Fenerbahçe daha sonra Ryan Kent'in lisansını çıkarmamış ve oyuncu sezonun ikinci yarısında forma giyememişti.

Barış Alper Yılmaz’ın transferdeki kritik detayı: Serbest kalma bedeli ne kadar? Barış Alper Yılmaz’ın transferdeki kritik detayı: Serbest kalma bedeli ne ... Haberi Görüntüle

KENT'İN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe ile toplam 18 maça çıkan Ryan Kent 1 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading