Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor?

Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor?

Liverpool'dan ayrılan ünlü teknik direktör Jürgen Klopp, ABD Milli Takımı'ndan gelen teklifi geri çevirdi. Klopp'un bir süre futboldan uzak kalmak istediği ifade edildi.

Spor

12.07.2024, 10:30

2024 Copa America'da grup aşamasında elenen ABD Milli Takımı, teknik direktör Gregg Berhalter ile yollarını ayırdı. Berhalter'ın ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Jürgen Klopp'un ismi gündeme geldi. Ancak Athletic'in haberine göre, Klopp, ABD Futbol Federasyonu'ndan gelen teklifi kabul etmedi. Klopp'un, futboldan bir süre uzak kalmak istediğini belirttiği ve bu nedenle teklifi reddettiği kaydedildi.

Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Haberi Görüntüle

COPA AMERICA PERFORMANSI VE ABD MİLLİ TAKIMI

Bu yıl turnuvanın ev sahibi olan ABD, Copa America'da grup aşamasında elenerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Uruguay, Panama ve Bolivya ile aynı grupta yer alan ABD, yalnızca 1 galibiyet ve 2 yenilgi ile gruptan çıkamadı. Grubu 3 puanla tamamlayan ABD, Uruguay ve Panama'nın ardından üçüncü sırada yer aldı.

İspanyol basını Arda Güler'e methiyeler yağdırdı! Parlayan yıldız... İspanyol basını Arda Güler'e methiyeler yağdırdı! Parlayan yıldız... Haberi Görüntüle

KLOPP'UN GELECEK PLANI

Jürgen Klopp'un Liverpool'dan ayrılması sonrası futboldan bir süre uzak kalma kararı, futbol camiasında geniş yankı buldu. Başarılı teknik adam, kariyerine bir mola vererek dinlenmek istediğini belirtti. Klopp'un bu kararı, gelecekteki potansiyel teklifleri nasıl değerlendireceği konusunda merak uyandırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading