Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Transfer olacak mı?

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Transfer olacak mı?

Milli takım formasıyla EURO 2024'te gösterdiği performas ile adından söz ettiren genç futbolcu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus ekibiyle geleceği belli oldu. Yıldız'a yeni dönemde 10 numaralı formayı vermeyi planladığı aktarıldı.

Spor

15.07.2024, 18:50

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Takım ile mücadele eden Kenan Yıldız, gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Genç yıldızın adı SÜper Lig ekipleriyle anılmaya başlarken Juvenstus'tan çok net yanıt geldi.

Juventus, sözleşmesini uzatmak istediği Kenan Yıldız'a yeni dönemde 10 numaralı formayı vermeyi planlıyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Juventus'un 19 yaşındali futbolcunun sözleşmesini 2029 yılına kadar uzatmak istediği ve görüşmelerin devam ettiğini kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Kenan Yıldız, geçen sezon 32 maça çıktı ve 4 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Haberi Görüntüle

10 NUMARA OYNAYACAK

Juventus'ta doping nedeniyle ceza alan Paul Pogba'nın yerine yeni dönemde 10 numaralı forma milli futbolcu Kenan Yıldız'a verilmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading