DOLAR

34.25

%0.08 expand_less

EURO

37.08

%0.02 expand_less

ALTIN

3009.60

%0.58 expand_less

BIST

8732.29

%0.9 expand_less

BTC ($)

66872.00

%-1.2 expand_more

Juventus'un X hesabı hacklendi mi? Juventus'u hackleyen Fırat Destan kimdir?

Juventus'un X hesabı hacklendi mi? Juventus'u hackleyen Fırat Destan kimdir?

İtalya Serie A takımlarından Juventus’un resmi hesabı hacklendiği ortaya çıktı. Paylaşımda Arda Güler ile Ali Koç’un isminin geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Peki, Juventus’un hesabını kim hackledi?

Spor

21.10.2024, 16:37

İtalya Serie A takımlarından Juventus büyük bir şokla sarsıldı. Resmi hesaptan yapılan paylaşımda Juventus’un Arda Güler’i transfer ettiği açıklanırken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un da istifa ettiği duyuruldu.

Yapılan paylaşımda, "Juventus'a hoş geldin Arda Güler. Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası. Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısın?" ifadelerine yer verildi.

Juventus Hacklendi

Gomis'den Galatasaraylı futbolculara prim: Efsane kesenin ağzını açtı: İşte prim miktarı Gomis'den Galatasaraylı futbolculara prim: Efsane kesenin ağzını açtı: İşte prim... Haberi Görüntüle

JUVENTUS’UN HESABINI KİM HACKLEDİ?

İtalya Serie A takımlarından Juventus’un resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hacklendi. Bu gelişmenin hemen ardından Juventus’tan bir açıklama geldi. Kulübün İngilizce hesabının saldırıya uğradığı ve yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğine vurgu yapıldı. Hesabın Fırat Destan tarafından hacklendiği açıklandı.

Juventus'un resmi hesabından yaptığı saldırıya uğradık açıklamasının ardından ele geçirilen İngilizce hesaptan, "Oğlum şakaydı lan" şeklinde bir paylaşım yapılması da dikkatlerden kaçmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading