Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası!

Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası!

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi'nde  zorlandığı müsabada Karadağ'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı topa tuttu.

Spor

12.10.2024, 14:20

A Milli Takımızı, Uluslar Ligi müsabakasında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynan maçta, milliler skoru bulmak anlamında bir hayli zorlandı. A Milli Takım, karşılaşmanın 69. dakikasında İrfan Can Kahveci'nin ayağından bulduğu gol ile müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Almış olduğu bu skor ile A Milli Takım, nağmağlup bir şekilde 7 puan ile bulunduğu grupta lider olmayı başardı. 

Oynana bu zorlu maçın ardınan Kontraspor'a değerlendirmeler bulunan Nihat Kahveci, teknik direktör Vincenzo Montella'yı sert bir dille eleştirdi.

Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek? Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne... Haberi Görüntüle

"MUTLU DEĞİLİM"

A Milli Takımın maça iyi bir giriş yaptığı ifade eden Nihat Kahveci, "Eksik olan gollerdi. Keşke 3-0, 4-0 diyebilseydik. Şahsen ben mutluyum" dedi.

FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu Haberi Görüntüle

"İNANILMAZ PASLAR ATTI"

Stoper ikimiz Abdülkerim ve Merih için övgü dolu sözler kullanan Kahveci, "Cengaver gibi oynadılar. Abdülkerim oyun kurulumunda inanılmaz paslar attı" ifadesine yer verdi.

Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Haberi Görüntüle

"ZEMİN AĞIRDI"

Müsabakada Uğurcan Çakır'a çok iş çıkmadığını dile getiren Kahveci, "Daha fazlasını beklerdim ama sarı karttan sonra tedirginlik başladı. Zemin de ağırdı" dedi.

Hacıosmanoğlu'ndan Türk futboluna birlik çağrısı: Türk futbolunun marka değeri İçin birlikte olmalıyız! Hacıosmanoğlu'ndan Türk futboluna birlik çağrısı: Türk futbolunun marka değeri İçin... Haberi Görüntüle

"BU ZEMİNDE BU KADAR PUAN TOPLANMASI BAŞARI"

Samsunspor zeminini ağır eleştiren Kahveci, "Ama stadyumdaki atmosfer muhteşemdi. Samsunspor'un bu zeminde bu kadar puan toplaması başarı. Tebrik ediyorum" dedi.

Karadağ'ın hocasına teşekkür eden Kahveci, "Prosinecki hocama da teşekkür ediyorum onu oyundan aldı. Camaj çıktıktan sonra çok etkili gelemediler" dedi.

Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni teknik direktörünü açıkladı Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni... Haberi Görüntüle

"İYİ OYNAMADILAR"

Maça forvet olarak başlayan Barış Alper Yılmaz'ın iyi oynamadığını dile getiren Kahveci, Bertuğ Yıldırım'ın performansının da hayal kırıklığı yarattığını ifade etti.

Kenan Yıldızın'ın oyuna sonradan girdikten sonra etki yaptığını vurgulayan Kahveci, "Cenk Tosun ve Umut Nayir gibi oyuncular tercih edilebilirdi"  dedi.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu A Milli Takım aday kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

"KENAN YILDIZ İDDİASI"

Kenan Yıldız'a dair önemli bir iddia ortaya atan Kahveci, Montella'nın bir dahaki maç gurbetçi oyuncuyu ilk 11'de başlatma ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı.

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz" Haberi Görüntüle

"SEMİH'E ÜZÜLÜYORUM"

Semih Kılıçsoy için Kahveci, "Montella da Semih Kılıçsoy'u hiç tutmuyormuş. Oyuna bile almadı. Şöyle de yapabilirdi; siz ortalığı yıktınız ama bakın ben oynatıyorum da diyebilirdi. Ben Semih'e üzülüyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading