Yandex Metrica

KAP bildirisi geldi: Galatasaray sponsorluğu askıya aldı

KAP bildirisi geldi: Galatasaray sponsorluğu askıya aldı

Galatasaray, Serwin Global Solutions ile yapmış olduğu sponsorluk sözleşmesini, gelen bilgi ve belgelerin netleşmesini bekleyerek askıya aldı. Karar, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyuruldu.

Spor

17.09.2024, 18:57

Galatasaray, Serwin Global Solutions ile imzalamış olduğu sponsorluk sözleşmesini askıya aldığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimle, şirketle yapılan anlaşmanın gelen bilgi, belge ve iddiaların netleşmesine kadar durdurulduğunu duyurdu.

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

KAP AÇIKLAMASI

Galatasaray’ın KAP’a  "Bir dijital spor haber platformu olan meritking.news markası tanıtımı özelinde Şirketimizin, Serwin Global Solutions SDN BHD ile imzalamış olduğu sözleşme, şirketimize iletilen bilgi, belge ve diğer iddialar netleşene kadar askıya alınmıştır." şeklinde açıklamada bulundu.

Son dakika... Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'da! Macar yıldız ayağının tozuyla şampiyonluk sözü verdi Son dakika... Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'da! Macar yıldız ayağının tozuyla... Haberi Görüntüle

SPONSORLUK ANLAŞMASININ ASKIYA ALINMA SEBEBİ

Serwin Global Solutions ile yapılan sponsorluk anlaşmasının askıya alınmasına sebep olan iddiaların içeriği henüz netleşmemiş olmakla birlikte, Galatasaray yönetimi, bu süreçte dikkatli bir inceleme yaparak süreci şeffaf bir şekilde yürütmeyi amaçlıyor. Kulüp, gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading