Yandex Metrica

Kaptan resti çekti! Milli Takım turnuvanın en iyisini eledi...

Kaptan resti çekti! Milli Takım turnuvanın en iyisini eledi...

A Milli Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Hollanda ile oynanacak kritik maça dair önemli açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, EURO 2024'ün resmi hesabının sorularını yanıtladığı bir röportajda, takımın Hollanda maçına odaklandığını ve galibiyetle ülkeye mutluluk yaşatmak istediklerini vurguladı.

Spor

05.07.2024, 18:44

Hakan Çalhanoğlu, turnuvadaki performanslarını değerlendirirken, her maçın farklı bir dinamik taşıdığını belirtti ve favori görülen ülkelerin sürpriz sonuçlarla elendiğine dikkat çekti. Avusturya için turnuvanın en iyi oynayan takımını eledikleri aktararak, Avusturya karşısında gösterdikleri güçlü performansı hatırlatan Çalhanoğlu, şimdi ise Hollanda maçına odaklanacaklarını söyledi.

"Taraftarlarımızı Berlin'e bekliyoruz ve galibiyetle ülkemize büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz." diyen Çalhanoğlu, takım olarak hiçbir şeyin imkansız olmadığına inandıklarını vurguladı.

İrfan Can Kahveci için olay transfer teklifi: Bu kez para istediler İrfan Can Kahveci için olay transfer teklifi: Bu kez para... Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN ROLÜ VE TAKIMIN PERFORMANSI

Ayrıca, Milan'dan tanıdığı teknik direktörleri Vincenzo Montella'ya övgülerde bulunan Çalhanoğlu, Milli Takım'a katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Montella'nın takıma katkılarına değinen Çalhanoğlu, oyuncuların hocayı sahiplenmesinin önemini vurguladı ve teknik direktörlerinin emeğinin takım için çok değerli olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading