Yandex Metrica

Kaptanlığı elinden almışlardı! Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması geldi!

Kaptanlığı elinden almışlardı! Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması geldi!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık hikayesi gündemden düşmüyor. Son olarak sarı kırmızılıların yöneticisi İbrahim Hatipoğlu konuya dair açıklamalarda bulundu. Yöneticisi, Kerem için Spartak Moskova ile anlaştıklarını ancak milli futbolcunun gitmek istemediğini bildirdi. İşte detaylar..

Spor

25.08.2024, 11:17

Galatasaray kulübünde Kerem'in geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Kaptanlık olaylarıyla gündemden düşmeyen Kerem için İbrahim Hatipoğlu'ndan dikkat çeken açıklama geldi.

Kerem Aktürkoğlu'dan süper merhaba: Yerli Harry Potter Benfica'ya hayat verdi Kerem Aktürkoğlu'dan süper merhaba: Yerli Harry Potter Benfica'ya hayat verdi Haberi Görüntüle

BİZ ANLAŞTIK O GİTMEDİ

Kerem Aktürkoğlu'nun transferi hakkında flaş açıklamalarda bulunan Hatipoğlu,  "Biz Spartak Moskova ile anlaştık fakat kendisi Rus kulübüyle anlaşamadı ve gitmek istemedi" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'da oynama hayalinin her zaman olduğunu dile getiren İbrahim Hatipoğlu, "Sezon başından beri biz Kerem'in kalmasından yanayız ve hocamız da sezon başında kalmasını istediğini söyledi. Çıkan asılsız iddialar doğru değil. Ayrıca şu anda Kerem ile ilgili kulübe gelmiş başka herhangi bir resmi teklif yok" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı Trabzonspor - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

AKTÜRKOĞLU İÇİN TEKLİF

Rus ekibinin Kerem için Galatasaray'a 10+2 milyon Euroluk teklif yaptığı iddia edildi.

Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

İsviçre'deki maç sonrası Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık görevinden alındığı ortaya çıktı. Olayın üstüne açıklama yapan milli futbolcu, “Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım” yazdı.

Nihat Kahveci'den Okan Buruk için flaş eleştiri: Ben olsam istifa ederim Nihat Kahveci'den Okan Buruk için flaş eleştiri: Ben olsam istifa... Haberi Görüntüle

KAPTANLIĞI NEDEN ALINDI?

İddialara göre, Konya maçı sonrası kullandığı “Bir gün biz de konuşuruz” ifadesi yönetimi rahatsız etti. Bu sözlerin ‘Galatasaray kaptanına yakışmadığı’ intibası oluştu. Bunun üzerine Kerem’in kaptanlığının alınması kararı verildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading