Kara Kartal derbi öncesi moral buldu: Rafa Silva ve İmmobile yıldızlaştı!

Kara Kartal derbi öncesi moral buldu: Rafa Silva ve İmmobile yıldızlaştı!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. Haftasında karşı karşıya geldiği Konyaspor'u sahasında 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor

20.10.2024, 18:48

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. Haftasında evinde Konyaspor'u ağırladı. Saat 16:00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetti. Siyah Beyazlılar rakibini  30. dakikada Ciro İmmobile'nin penaltı golü ve 45+2'de Rafa Silva'nin golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş, almış olduğu bu galibiyetle puanını 20 yaparak maç fazlasıyla 2.sıraya oturdu. Konuk ekip Konyaspor ise 11 puanda kalarak 10. sırada yer aldı.

Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı! Haberi Görüntüle

5 MAÇ SONRA İLK 11

Beşiktaş'ın yeli golcüsü Semih Kılıçsoy, Konyaspor karşısında 5 maç sonra ligde 11'de başladı. İyi bir performans sergileyen milli futbolcu, İmmobile'nin penaltı golünden pozisyonda aksiyon alan kişi olarak dikkat çekti. Semih Kılıçsoy, müsabakanın 68. dakikasında yerini Al Musrati'ye bıraktı.

Juventus'un X hesabı hacklendi mi? Juventus'u hackleyen Fırat Destan kimdir? Juventus'un X hesabı hacklendi mi? Juventus'u hackleyen Fırat Destan kimdir? Haberi Görüntüle

TÜPRAŞ STADYUMUNDA GÖRSEL ŞOV

Beşiktaş - Konyaspor maçı öncesinde siyah beyazlı taraftarlar güzel bir görsel şova imza attı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Beşiktaşlı taraftarlar ellerinde kırmızı beyazlı al bayrağımız ile tribündeki yerini aldı. Bununla birlikte siyah beyazlı taraftarlar, maç öncesinde maratan tribününde dev bir 'Cumhuriyetin Bekçisiyiz' pankartını açtı.

ROK'dan Aziz Yıldırım davası kararına tepki! ROK'dan Aziz Yıldırım davası kararına tepki! "Herkese eşitse saygı duyarım" Haberi Görüntüle

DERBİ ÖNCESİ MORAL TOPLADI

Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesi almış olduğu bu galibiyetle moral topladı. Milli ara öncesinde Gaziantep'de yediği son dakika golü ile 1 puan ile ayrılan Beşiktaş, bu sonuçla derin bir nefes aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading