Kara Kartallar uçuş modunu açtı! Bir dünya yıldızı daha geliyor: Süper Lig'i sallayacak!

Kara Kartallar uçuş modunu açtı! Bir dünya yıldızı daha geliyor: Süper Lig'i sallayacak!

Transfer döneminde dikkat çekici hamleler yapan Beşiktaş, Ciro Immobile'nin ardından bir başka dünyaca ünlü golcü için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Cenk Tosun ile yolları ayırmasının ardından Aboubakar ve Muleka ile de yollarını ayırma planlarını gerçekleştirdikten sonra bu transferi gerçekleştirecek.

Spor

16.07.2024, 12:13

Beşiktaş, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çarpıcı ve etkili adımlar atmaya devam ediyor. Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katan siyah-beyazlılar, yeni bir golcü için de çalışmalarına devam ederken gündeme alınan isim adeta taraftarları havaya uçuracak cinsten.

Sonunda oluyor! Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile nikah tazeliyor! İşte detaylar... Sonunda oluyor! Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile nikah tazeliyor! İşte... Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR VE MULEKA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş, Cenk Tosun'un ardından Vincent Aboubakar ve Muleka ile de yollarını ayıracak. Bu iki ismin ayrılığının ardından, siyah-beyazlılar Borussia Dortmund'da forma giyen Sebastian Haller için harekete geçecek.

İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans etti İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans... Haberi Görüntüle

SEBASTIAN HALLER BEŞİKTAŞ'A YAKIN

Borussia Dortmund'un 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği Haller, Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor. 28 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü, geçen sezon Borussia Dortmund formasıyla 19 maça çıkarak 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Son dakika... Kartal Avrupa'da kayıp! Kendi sahasında Eintracht Frankfurt'a direnemedi Son dakika... Kartal Avrupa'da kayıp! Kendi sahasında Eintracht Frankfurt'a direnemedi Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

Beşiktaş'ın, Sebastian Haller'i kadrosuna katması, Süper Lig'de büyük yankı uyandıracak. Haller'in tecrübesi ve yetenekleri, siyah-beyazlıların hücum gücünü önemli ölçüde artıracak. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş, yeni sezonda daha iddialı bir konuma gelecek.

Habere Tepki Ver

2

0

4

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading