Sitede Ara

Kartal Fransa'da ava çıktı: Rakip Lyon! 2017'ın rövanşı alınacak!

Kartal Fransa'da ava çıktı: Rakip Lyon! 2017'ın rövanşı alınacak!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta müsabakasında Fransa'da Lyon'un konuğu olacak. Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini almak isteyen Beşiktaş'da son gelişmeler neler? Kartal maça nasıl hazırlandı? Eksikler kimler? İki takımın muhtemel 11'i... İşte ayrıntılar....

Spor

24.10.2024, 14:29

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Fransa'ya gidiyor. Siyah beyazlılar, Grouphama Stadyumu'nda Lyon'un konuğu olacak. Saat 22:00'da başlayacak mücadeleyi Almanya Fedarasyonu'ndan Osmers yönetecek. Osmers'in yardımcılıklarını; Schaal ve Lupp yapacak.

Beşiktaş bu sezon Avrupa Ligi'nde çıkmış olduğu iki müsabakadan da mağlup ayrıldı. Kara kartal, Beşiktaş Ajax'a deplamsanda 4-0, Frankurt'a ise sahasında 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş bu neticeler ile puansız olarak 36 takımlı UEFA Avrupa Ligi'nde son sırada yer aldı. 

Ev sahibi ekibi Lyon ise çıkmış olduğu iki maçtan da galip gelmeyi başardı. Beşiktaş, deplasmanda Olympiakos'u 2-0, Rangers'ı ise deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu sonuçlarla 6 puan toplayan Lyon, 4. sırada kendisine yer buldu.

Juventus'un sitesinden sosyal medyayı sallayan paylaşım: Ali Koç istifa etti Juventus'un sitesinden sosyal medyayı sallayan paylaşım: Ali Koç istifa etti Haberi Görüntüle

HEDEF GALİBİYET

Bu sezon Avrupa Ligi'nde galibiyetle tanışmayan Beşiktaş, Lyon deplsamanında bu şansızlığına son vermek istiyor. Giovvani Van Bronckhorts'un öğrencileri, Lyon maçına iyi bir hazırlık yaptı. UEFA Avrupa Ligi'nde iddialı bir konuma gelmek isteyen Beşiktaş'da futbolcular bu maça oldukça inançlı bir şekilde çıkacak.

Benfica'nın üstünde kara bulutlar dolaşıyor! 3 Yıl men tehlikesiyle karşı karşıya! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'de etkileyecek mi? Benfica'nın üstünde kara bulutlar dolaşıyor! 3 Yıl men tehlikesiyle karşı... Haberi Görüntüle

ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Beşiktaş, bu zorlu müsabaka öncesinde sakatlıklarla boğuşuyor. Beşiktaş'da sakatlıkları bulunan Mert Günok, Paulista, Rashica, Necip Uysal ve Chamberlain bu müsabakada takımlarını yalnız bıracak.

Galatasaray'da yıldız futbolcu ayrılık iddialarına jet yanıt! Okan hoca hangi futbolcuyu etkiledi? Galatasaray'da yıldız futbolcu ayrılık iddialarına jet yanıt! Okan hoca hangi... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KAMP KADROSU

Beşiktaş kamp kadrosu açıklandı. Bu akşam oynanacak olan Lyon Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri şöyle;

Lyon: Lucas Perri, Niles, Clinton Mata, Caleta-Car, Tagliafico, Veretout, Caqueret, Tolisso, Cherki, Fofana, Lacazette.

Beşiktaş: Ersin(Göktuğ Baytekin), Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku; Ndour, Gedson Fernandes; Rafa Silva, Muci, Semih Kılıçsoy; Immobile.

Lyon-Beşiktaş karşılaşması, 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak. Müsabaka, TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading