Yandex Metrica
Reklam

Kartal uçtu! 25 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor

Kartal uçtu! 25 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor

Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Mario Hermoso'yu İstanbul'a davet ederek spor kamuoyunda ses getirmeyi başardı. 25 milyon euro değerindeki yıldız isim ile kısa zaman içinde pazarlık masasına oturulacak.

Spor

02.07.2024, 14:49

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, stoper transferi için rotasını yeniden Mario Hermoso'ya çevirdi. Piyasa değeri 25 milyon euro olan ve şu an boştaki deneyimli stoper, İstanbul'a davet edildi.

Son dakika... Türkiye'nin olası rakibi belli gibi: Fransa'dan beklenmedik puan kaybı, Avusturya'dan beklenmedik galibiyet Son dakika... Türkiye'nin olası rakibi belli gibi: Fransa'dan beklenmedik puan... Haberi Görüntüle

MARIO HERMOSO BEŞİKTAŞ YOLUNDA

Daha önce Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş, stoper hattını güçlendirmek için bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, bir süredir görüşme halinde olduğu Mats Hummels'ten yaklaşık 1.5 aydır cevap alamayınca, yeniden Mario Hermoso ile görüşmelere başladı.

Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu: Galatasaray'dan eski takım arkadaşının yanında Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu: Galatasaray'dan eski takım arkadaşının... Haberi Görüntüle

MAAŞ PAZARLIĞI

Atletico Madrid'den ayrılan 29 yaşındaki stoper, Sabah gazetesinin haberine göre, yıllık 4 milyon euro maaş talep ediyor. Ancak Beşiktaş yönetimi, maaşı 3 milyon euro bandında tutmak istiyor. Bu nedenle Hermoso, yüz yüze görüşmek üzere İstanbul'a davet edildi. Tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelerek pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Beşiktaş, Mario Hermoso transferi ile savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Tarafların anlaşmaya varması halinde, siyah-beyazlılar yeni sezona iddialı bir şekilde başlayacak.

Galatasaray, Batshuayi transferinde son noktayı koydu Galatasaray, Batshuayi transferinde son noktayı koydu Haberi Görüntüle

İTALYA'DAN DA TALİPLERİ VAR

Mario Hermoso'ya İtalya'dan da ciddi taliplerin olduğu vurgulandı. 2023-24 sezonunda toplam 45 maça çıkan deneyimli savunmacı, 3802 dakika sahada kalarak 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading