Kasımpaşa maçında gol atan Osimhen çıldırttı! Taraftar üstünü çizdi!

Kasımpaşa maçında gol atan Osimhen çıldırttı! Taraftar üstünü çizdi!

Süper Lig'in en sansasyonel transferi olarak tarihe geçen Nijeryalı yıldız Victor Osimhen, Kasımpaşa maçında yaptığı hareketle Napoli taraftarını kızdırdı. Galatasaray'ın başarılı futbolcu attığı golün ardından yaptığı gol sevinciyle İtalya'da gündem oldu. 

Spor

29.09.2024, 17:27

Sarı kırmızılı ekibe geldiğinden bu yana gösterdiği performansıyla maçlara damga vuran Victor Osimhen'in golleri İtalyan basınında da yankı buldu. Nijeryalı forvet Napoli taraftarlarını sinirlendirdi

İtalya merkezli Gazzetta, "Osimhen Türkiye'de giderek daha fazla rol alıyor: önce duble yaptı, Galatasaray formasını öptü ve sonra Icardi gibi sevindi. Victor Osimhen Süper Lig'deki üçüncü maçında Türkiye macerasının ilk golünü atarak maça damgasını vurdu." dedi.

İlk golün ardından 'Nihayet' yazılı formasıyla sevinç gösterisinde bulundu ve ardından formayı öptü diyen Gazzetta, "Osimhen daha sonra Galatasaray'ın üçüncü golünü atan Icardi ile birlikte sevindi, ancak iki forvetin golleri Kasımpaşa'nın geri dönüşte bir puan almasını engelleyemedi: maç 3-3 sona erdi ve Galatasaray üst üste altı galibiyetten sonra ilk beraberliğini aldı." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Haberi Görüntüle

"HEYECAN VERİCİ PERFORMANS"

Victor Osimhen, Galatasaray taraftarlarına heyecan verici bir tek devre performansı sundu, ancak Barak'ın Kasımpaşa'sını yenmek için yeterli olmadı diyen Corriere Dello Sport ise, "Konuk ekip sansasyonel bir geri dönüş yaşadı: 3-0 geriden 3-3'e geldi." dedi.

Galatasaray alay etti: Maç 3-0'dan 3-3'e geldi. Napoli'den kiralık olarak Türkiye'ye gelen santrfor Icardi'nin 3-0'ı getiren golü atmasının ardından Fall'un farkı azalttığı ilk yarının sonunda gelen golü ile maçın son bölümlerinde her şey değişti diyen İtalyan gazetesi, "Hajradinovic'in 83. dakikada ve Da Costa'nın 95. dakikada attığı goller Kasımpaşa'nın evine değerli bir puan götürmesini sağladı ve Galatasaray'ın üst üste altı galibiyet serisini bozdu." ifadelerini kullandı.

Tutto Mercato ise, "Süper Lig'de Osimhen'in dublesi Galatasaray'a yetmedi. Türkiye Ligi'nin yedinci haftasında beklenmedik bir sonuç ortaya çıktı: Kasımpaşa'nın Galatasaray karşısındaki müthiş geri dönüşü. Napoli'den kiralanan Victor Osimhen'in dublesi ve Icardi'nin golüyle 3-0 öne geçen sarı-kırmızılılar, 44. dakikada Fall'un başlattığı inanılmaz geri dönüşle 3-3'lük beraberliği yakalandı ve bir puanı hanesine yazdırdı." yorumunu yaptı.

Arda Güler'e milyon liralık araba hediyesi! Rakamı duyanın ağzı açık kaldı Arda Güler'e milyon liralık araba hediyesi! Rakamı duyanın ağzı açık... Haberi Görüntüle

"NAPOLI TARAFTARI SİNİRLENDİ"ü

Osimhen'in attığı golden sonra Galatasaray formasını öpmesi tartışma yarattı diyen Tutto Napoli, "Nijeryalı santrafor, Türklerle attığı ilk golü üzerinde 'Nihayet' yazan Galatasaray formasını öperek kutladı. Bu hareket sosyal medyada büyük tartışmalara neden olurken, birçok Napoli taraftarı bu harekete sinirlendi" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading