Yandex Metrica

Kasımpaşa'dan harcama limiti isyanı: 'TFF'yi göreve davet ediyoruz'

Kasımpaşa'dan harcama limiti isyanı: 'TFF'yi göreve davet ediyoruz'

Kasımpaşa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendileri için belirlediği harcama limitine itiraz ederek harcama limitlerinde talimat değişikliği yapılması için başvuruda bulunulduğunu belirtti. Lacivert beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüzün finansal kuruluşlara ve 3'üncü şahıslara hiç borcunun olmaması gözetildiğinde kendi kendine yeten kulüplerin mağduriyetinin giderilmesi maksadıyla talimat değişikliği yapılması yönünde kulübümüz tarafından TFF'ye başvurulduğunu, TFF'yi gerekli işlemleri yapması için göreve davet ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadeleri kullanıldı.

Spor

25.06.2024, 23:53

Kasımpaşa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendileri için belirlediği harcama limitine itiraz ederek harcama limitlerinde talimat değişikliği yapılması için başvuruda bulunulduğunu belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde Süper Lig kulüplerinin harcama limitlerini kamuoyuyla paylaşmıştı. Buna göre Kasımpaşa, 246 milyon 647 bin 933 lira harcama limitiyle 1. Lig'den Süper Lig'e çıkan ekipler dahil 19 kulüp içinde son sırada yer almıştı. Kasımpaşa, açıklanan bu tepkisini dile getirdi.

Lacivert beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ligi beşinci sırada bitiren kulübe verilen 246 milyon 647 bin 933 lira limitin az bulunduğuna vurgu yapıldı. "Kulübümüz 2023-2024 futbol sezonunu, yine düşük bir harcama limitine rağmen başarılı bir şekilde tamamlamışsa da bu başarısının devamı yine tablodaki en düşük harcama limitine tabi tutulması karşısında oldukça güçleşmektedir. Bu durumun devamının haksız rekabete sebebiyet vereceği sabittir." denilen açıklama kulübün borcunun olmadığına dikkat çekildi.

Galatasaray'da 3 transfer birden: Bu hafta KAP'a bildirilecek Galatasaray'da 3 transfer birden: Bu hafta KAP'a bildirilecek Haberi Görüntüle

"TFF'Yİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ"

Açıklama şu ifadelerle tamamlandı:

"TFF tarafından hesaplanan harcama limitlerinin aynı lig içerisindeki kulüpler arasındaki rekabeti bozmaması amacıyla gerekli çalışmaların yapılması gerekmektedir. Kulübümüzün finansal kuruluşlara ve 3'üncü şahıslara hiç borcunun olmaması gözetildiğinde kendi kendine yeten kulüplerin mağduriyetinin giderilmesi maksadıyla talimat değişikliği yapılması yönünde kulübümüz tarafından TFF'ye başvurulduğunu, TFF'yi gerekli işlemleri yapması için göreve davet ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading