Yandex Metrica

Sitede Ara

Kayserispor evinde 10 kişi kaldı ama maçı vermedi

Kayserispor evinde 10 kişi kaldı ama maçı vermedi

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde ağırladığı Hatayspor ile 1-1'lik skor eşitliğiyle beraber kaldı ve puanları paylaştı.

Spor

11.03.2024, 13:36

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Mondihome Kayserispor, Atakaş Hatayspor'u evinde konuk etti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda ter döken taraflar mücadeleyi 1-1'lik skorla berabere tamamladı.

Hatayspor daha maçın 2. dakikasında Doğukan Sinik'in golüyle 1-0 öne geçerken, elindeki avantajı koruyamadı ve Kayserispor bu gole 23. dakikada Mehdi Bourabia ile cevap verdi.

Transferinde son noktayı koydu! Fred, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Transferinde son noktayı koydu! Fred, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

KAYSERİSPOR KIRMIZI KART GÖRDÜ

Kayserispor'da Arif Kocaman maçın 76. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Kayserispor bu tabloyla Süper Lig'deki puanını 36'ya çıkarıp ve 12. sıraya yerleşirken Hatayspor ise 30 puanla 16. sıradaki düşme potasının dibindeki yerini değiştiremedi.

Galatasaray yönetiminden Avrupa Ligi vaadi: Başarılı olacak kadroyu kuracağız Galatasaray yönetiminden Avrupa Ligi vaadi: Başarılı olacak kadroyu kuracağız Haberi Görüntüle

HATAYSPOR 5 MAÇTIR GALİBİYET ALAMIYOR

Bu sonuçla beraber Hatayspor'un Süper Lig'deki galibiyet hasreti 5 maça yükseldi. En son 2 Şubat'ta Karagümrük'e karşı 3-1 kazanan Hatayspor, sonraki 5 karşılaşmada 3 yenilgi, 2 beraberlik elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading