Yandex Metrica

Sitede Ara

Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı'dan adaylık sinyali!

Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı'dan adaylık sinyali!

Kayserispor Kulübü eski başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeniden başkan olabileceğinin altını çizerek, geçmişteki başarılarını anlattı ve başkan adayı olabileceğinin sinyalini verdi. İşte detaylar...

Spor

22.08.2024, 15:47

Berna Gözbaşı, Kayserispor'un eski başkanı olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu

Kayserispor Kulüp tesslerinde yapılacak olan basın toplantısı öncesinde dikkat çeken açıklamalara imza atan Gözbaşı, yeniden başlanlığa aday olabileceğini belirtti.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi maç programı... A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Türkiye'nin UEFA Uluslar... Haberi Görüntüle

"TARAFTARIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN"

Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler "mahvolduk" edebiyatıyla, şovla, tehditle özellikle her ortamda tarafima edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. "Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye'nin en fazla konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun.

Gözbaşı'nın bu açıklaması Kayserispor camiasında büyük yankı buldu. Gözbaşı'nın yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı şuanlık merak konusu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading