Yandex Metrica

Sitede Ara

Kendi gitti ama aklı kaldı! Ferdi'den Fenerbahçe'ye şok eden telefon

Kendi gitti ama aklı kaldı! Ferdi'den Fenerbahçe'ye şok eden telefon

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, henüz İngiltere'deki kariyerine yeni başlamışken eski takımını özleyerek sürpriz bir telefonla İstanbul'a geri dönmek istediğini iletti.

Spor

04.09.2024, 11:37

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Brighton'a transferi büyük yankı uyandırmıştı. Bonservisler hariç 30 milyon euro bedelle gerçekleşen bu transfer, hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu açısından önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Ancak milli futbolcu İngiltere'deki yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken sarı-lacivertli kulübe olan özlemini gizleyemedi.

Altın Ayakkabı ödülü nedir? Altın Ayakkabı hangi futbolculara verilir? Altın Ayakkabı ödülü nedir? Altın Ayakkabı hangi futbolculara verilir? Haberi Görüntüle

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARINI ÖZLEDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe kulüp yetkililerini arayarak İstanbul'a dönme isteğini dile getirdi. Özellikle eski takım arkadaşlarını, teknik heyeti ve kulüp personelini özlediğini belirten Kadıoğlu, milli arada Samandıra'yı ziyaret etmek için izin istedi. Bu talep hem kulüp hem de taraftarlar arasında büyük bir sürpriz olarak karşılandı.

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN BRIGHTON'A TRANSFERİ

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den Brighton'a 30 milyon euro bedelle transfer olmuş ve Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı bildirimde, Brighton'ın 5 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan %10 pay ödeyeceği belirtilmişti. Brighton'a transfer olduktan sonra talihsiz bir sakatlık yaşayan Kadıoğlu, takımının Arsenal ile 1-1 berabere kaldığı maçta forma giyememişti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading