Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı

İsviçre Ligi ekiplerinden Servette, futbolcusu Dereck Kutesa'nın attığı gol sonrası milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu sevincini paylaştı ve milli futbolcuyu etiketledi.

Spor

01.10.2024, 10:50

Sezon başında Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis bedeli ile Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle yeni macerasına fırtına gibi başladı.

Benfica ile çıktığı 4 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen milli futbolcu, Portekiz medyasından manşetlerden düşmüyor.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sadece attığı gollerle değil gol sevinçleriyle de adından bahsettirmeyi başarıyor.

Süper Lig'in yeni sponsoru resmen belli oldu Süper Lig'in yeni sponsoru resmen belli oldu Haberi Görüntüle

''BEN DE YAPMAK İSTEDİM''

İsviçre ekiplerinden Servette forması giyen Dereck Kutesa, Lausanne maçında attığı golün ardından Kerem Aktürkoğlu'nun kullandığı Harry Potter sevinci yaptı.

Maçın ardından Harry Potter sevincine açıklık getiren 26 yaşındaki İsviçreli futbolcu Dereck Kutesa, ''Harry Potter'ı çok seviyorum. Yurt dışında bir oyuncunun yaptığını gördüm, çok sevdim. Ben de yapmak istedim" ifadelerini kullanarak Kerem Aktürkoğlu'nu kastetti.

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NU ETİKETLEDİLER

İsviçre kulübü de milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu etiketleyerek Dereck Kutesa'nın yaptığı bu açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Servette oyuncusu Dereck Kutesa, gol sevinci için Kerem Aktürkoğlu'na teşekkür ederken "İlham için teşekkürler'' dedi. Kerem Aktürkoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Derreck Kutesa'ya yanıt verdi. Milli futbolcu paylaşımında "Futbolda hepimize yetecek kadar sihir var dostum Golün için tebrikler" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading