Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Milli yıldız gollerine devam ediyor

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Milli yıldız gollerine devam ediyor

Portekiz 1. Futbol Ligi'nde Benfica, Gil Vicente'yi 5-1 mağlup etti ve puanını 16'ya çıkardı. Benfica'nın attığı 2. gol ise milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Kerem böylece 4. maçında 3. golünü kaydetti.

Spor

29.09.2024, 01:47

Portekiz 1. Futbol Ligi'nin 7. haftasında Benfica Luz Stadı'nda Gil Vicente'yi konuk etti. Misafir ekip 8. dakikada Felix Correia ile öne geçti. Bu gole 17. dakikada Nicola Otamendi ile cevap veren Benfica, 25. dakikada milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun kafayla attığı golle 2-1 öne geçti ve ilk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. 

Mustafa Hekimoğlu için devler sırada: Beşiktaş satışına tek şartla izin verecek Mustafa Hekimoğlu için devler sırada: Beşiktaş satışına tek şartla izin... Haberi Görüntüle

GOLER İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ

Benfica, ikinci yarıda da gollerine devam etti. 78. dakikada Zeki Amdouni takımı adına skoru 3-1'e getirdi. 90. dakikada sahneye bu kez Florentino Luis çıktı ve farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. Maçın skorunu ise Benjamin Rollheiser belirledi. 24 yaşındaki Arjantinli 90+4. dakikada attığı golle durumu 5-1 yaptı ve maç bu skorla bitti.

Ünlü yorumdan Mourinho'ya bombardıman: Bunun için mi Fenerbahçe'ye geldin? Ünlü yorumdan Mourinho'ya bombardıman: Bunun için mi Fenerbahçe'ye geldin? Haberi Görüntüle

KEREM DURDURULAMIYOR

Benfica'da forma giyen milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, ilk 11'de başladıkları müsabakada 68 dakika oyunda kaldı. 

Benfica'ya transfer olduğundan beri etkileyici bir performansa imza atan Kerem Aktürkoğlu, 4. maçında 3. golünü attı. Benfica, 7 maç sonunda topladığı 16 puanla maç fazlasıyla Porto'yu geride bıraktı ve 21 puanlı Sporting'in arkasından 2. sıraya yerleşti. Gil Vicente ise 7 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading