Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı?

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı?

Sezon başında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan A milli takım oyuncusu Kerem Aktürkoğlu büyülemeye devam ediyor. Yıldız gibi parlayan oyuncu Orkun Kökçü ile şov yapıyor. Peki, Kerem Aktürkoğlu kaç gol attı?

Spor

03.10.2024, 10:49

Portekiz Ligi ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon harikalar yaratan Kerem Aktürkoğlu, herkesi kendisine hayran bırakıyor. Benfica takımında forma giyen Aktürkoğlu attığı gollerle adından da söz ettiriyor. Sezon başında 13 milyon Euro bedelle Galatasaray’dan Portekiz’e giden Aktürkoğlu şimdiden sarı kırmızılı taraftarları özletiyor.

Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Atletico Madrid’i sahasında konuk eden Benfica mücadeleyi 4-0 gibi farklı bir skorla kazanırken Kerem Aktürkoğlu yine gol atarak herkesi şaşırtmaya devam etti. Luz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Orkun Kökçü’de 1 gol kaydetti.

Kerem Aktürkoğlu

KEREM AKTÜRKOĞLU HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Sezon başında Galatasaray’dan 13 milyon Euro bedelle ayrılan A milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz’in Benfica takımında oynuyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU KAÇ GOL ATTI?

Benfica’nın yeni yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu, bu sezon görev aldığı 5 maçta 2 asist kaydederken rakip ağlara 4 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading