Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu iki asist yaptı Avrupa'yı salladı! Türk yıldızı öve öve bitiremediler

Kerem Aktürkoğlu iki asist yaptı Avrupa'yı salladı! Türk yıldızı öve öve bitiremediler

Portekiz Ligi'nde Benfica, deplasmanda karşılaştığı Boavista'yı 3-0 yenerken iki asist yapan Kerem Aktürkoğlu, gecenin kahramanı oldu. Müsabaka sonrası Avrupa basını Kerem Aktürkoğlu'ndan övgüyle bahsetti.

Spor

24.09.2024, 11:39

Galatasaray'dan 15 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer olan ve attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle adından söz ettirmeye başlayan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de fırtına gibi esmeye başladı.

Portekiz 1. Futbol Ligi 6. hafta maçında milli futbolcular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica, deplasmanda Boavista ile karşı karşıya geldi.

Manchester City'nin yıldızı isyan etti: Bizim de canımız var, futbolu bırakacağım Manchester City'nin yıldızı isyan etti: Bizim de canımız var, futbolu... Haberi Görüntüle

BENFİCA'DA TÜRK RÜZGARI

Benfica, Boavista deplasmanından 3-0'lık galibiyetle dönerken Bessa Stadı'nda oynanan mücadelede Orkun Kökçü takımının 2. golüne imza attı. Kerem Aktürkoğlu da ilk 2 golün asistini yaptı.

Konuk ekip Benfica'ya galibiyeti getiren goller, 11. dakikada Pavlidis, 31. dakikada Orkun Kökçü ve 90. dakikada Arthur'dan geldi.

Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Orkun 90 dakika sahada kalırken, Kerem, 71. dakikada yerini Zeki Amdouni'ye bıraktı.

Ligde oynadığı son iki maçı kazanan Benfica, puanını 13'e yükseltti ve 3. sıraya çıkarken yaptığı iki asistle geceye damga vuran Kerem Aktürkoğlu, Avrupa medyasında oldukça ses getirdi.

İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret Haberi Görüntüle

''KEREM BELİRLEYİCİ OLDU''

Portekiz'de yayın spor gazetelerinden A Bola, maçın en iyi oyuncusunu Kerem Aktürkoğlu olarak belirledi. Milli futbolcuya 7 puan veren gazete, "Kerem Aktürkoğlu, Benfica'nın galibiyetinde bir kez daha belirleyeci oldu. Pavlidis'e asistini yapmadan önce Boavista savunmasını etkisiz bıraktı. İkinci asist ise Orkun Kökçü'nün pası gole çevirmesiyle geldi." yorumunu yaptı.

Gazete, Orkun Kökçü'ye de 7 puan verirken "Maça zor bir başlangıç yapsa da sonrasında toparladı. 31. dakikadaki golüyle takımı rahatlattı." ifadelerini kullandı.

KAP bildirisi geldi: Galatasaray sponsorluğu askıya aldı KAP bildirisi geldi: Galatasaray sponsorluğu askıya aldı Haberi Görüntüle

''KEREM MAÇIN KAHRAMANI OLDU''

İspanyol medyasından Mundo Deportivo ise, "Benfica, Boavista'yı 3-0 mağlup etti ve Kerem Aktürkoğlu asistleriyle maçın kahramanı oldu." yorumunda bulundu.

Bir diğer İspanyol gazetesi AS ise mücadele için şu ifadelere yer verdi, "Türk yıldız, büyülü bir haftayı iki asistle kapattı. Benfica ile ilk 3 maçında 2 gol ve 2 asist."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading