Yandex Metrica

Sitede Ara

Kerem Aktürkoğlu İspanyol ekibine gidiyor! Maaşı 2 katından fazla arttı

Kerem Aktürkoğlu İspanyol ekibine gidiyor! Maaşı 2 katından fazla arttı

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu'nun Real Sociedad ile transfer görüşmeleri sürüyor. Sarı-kırmızılılar, bu transferden 14 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor.

Spor

16.07.2024, 12:42

Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu'nun İspanyol ekibi Real Sociedad'a transferi gündemde. Fanatik'in haberine göre, Sarı-kırmızılı kulüp, milli futbolcu için Real Sociedad ile görüşmelere devam ediyor. Aktürkoğlu'nun transferinin Galatasaray'a 14 milyon euro bonservis geliri sağlaması bekleniyor.

Van Bronckhorst köşeye çekip açıkladı: Jean Onana ile tamam mı, devam mı? Van Bronckhorst köşeye çekip açıkladı: Jean Onana ile tamam mı,... Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Galatasaray formasıyla 54 maça çıkan genç oyuncu, 15 gol atıp 9 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. 

Barcelona'nın genç yeteneği Yamal'a şok! Otoparkta defalarca kez bıçaklandı Barcelona'nın genç yeteneği Yamal'a şok! Otoparkta defalarca kez bıçaklandı Haberi Görüntüle

KEREM VE GALATASARAY'IN KAZANCI

Keream Aktürkoğlu'nun 4 milyon EUro olan maaşı için İspanyol ekibinin teklifi ile Sociedad'da gitmesi halnde 9 milyon euro olacak.

Real Sociedad'ın, Kerem Aktürkoğlu ile anlaşması durumunda Galatasaray'a da 9 milyon euro ödeme yapması bekleniyor.  Galatasaray'ın beklentisi ise 14 milyon EURO seviyesinde. Transfer pazarlıklarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading