Yandex Metrica

Sitede Ara

Kerem Aktürkoğlu'na flaş transfer teklifi! Elinin tersiyle itti

Kerem Aktürkoğlu'na flaş transfer teklifi! Elinin tersiyle itti

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Rus takımı Spartak Moskova'dan gelen transfer teklifini reddetti. Kerem'in menajeri William D'Avila, teklif hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

11.07.2024, 14:34

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na, Rusya'nın Spartak Moskova takımından transfer teklifi geldi. Kerem'in menajeri William D'Avila, bu teklife verdikleri yanıtla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? İşte o tarih Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? İşte o tarih Haberi Görüntüle

SPARTAK MOSKOVA'DAN TEKLİF

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na, Rusya'nın köklü kulüplerinden Spartak Moskova'nın talip olduğu öğrenildi. Rus basınında yer alan haberlere göre, Spartak Moskova, Kerem için resmi bir transfer teklifi sundu.

Portekiz'de Portekiz'de "Türko" çılgınlığı! Kerem Aktürkoğlu ülkeyi resmen salladı Haberi Görüntüle

MENAJER D'AVILA'NIN AÇIKLAMALARI

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avila, Rus basınına yaptığı açıklamada, futbolcusunun Rusya'dan gelen teklifi kabul etmeyeceğini belirtti. D'Avila, Sport Express'e verdiği demeçte, "Kerem, Avrupa kupalarına katılan bir kulüpte oynamak istiyor. Bu nedenle Rusya'dan gelen teklifi kabul etmemiz mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Galatasaray eksikleri kapatıyor! Osimhen sonrası 4 yıldız isim daha... Galatasaray eksikleri kapatıyor! Osimhen sonrası 4 yıldız isim daha... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN BEKLENTİLERİ

Haberde, Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcusunun transferinden en az 10 milyon Euro gelir elde etmeyi beklediği ifade edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve kulüp, yetenekli oyuncusunu Avrupa'da daha prestijli bir kulüpte değerlendirmeyi planlıyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading