Yandex Metrica
Reklam

Kevin De Bruyne'yi çıldırtan soru! Gazeteciye hakaret ederek basın toplantısını terk etti

Kevin De Bruyne'yi çıldırtan soru! Gazeteciye hakaret ederek basın toplantısını terk etti

EURO 2024 Son 16 Turu'nda Fransa'ya elenen Belçika Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden Kevin De Bruyne'nin basın toplantısında yaptığı açıklamalar büyük tepki çekti ve kamuoyuna adeta bomba gibi düştü. Karşılaşma sonrası oldukça sinirli olan yıldız futbolcu, bir gazeteciye tepki çeken ifadeler kullandı.

Spor

02.07.2024, 17:40

Belçika, Fransa'ya 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maçın 85. dakikasında Jan Vertonghen'in kendi kalesine attığı golle yenilgiye uğrayan Belçika'nın yıldız futbolcusu Kevin De Bruyne, maç sonrasında basın toplantısında sinirlerine hakim olamadı. "Belçika'nın altın jenerasyonu neden hiç kupa kazanamadı?" sorusuna öfkelenen De Bruyne, "Fransa, İngiltere, İspanya ve Almanya'nın altın bir neslinin olmadığını mı söylüyorsunuz? Tamam, teşekkürler" yanıtını verdi.

Dikkat! Ev sahibi Almanya... Türk taraftarlar EURO 2024'e damgasını vurdu Dikkat! Ev sahibi Almanya... Türk taraftarlar EURO 2024'e damgasını vurdu Haberi Görüntüle

TEPKİ ÇEKEN HAREKET

De Bruyne, toplantı alanını terk ederken kafasını sallayarak "Aptal" ifadesini kullandı. Bu hakaret, basın toplantısında bulunanların tepkisini çekti ve medya organlarında geniş yer buldu.

Beşiktaş'ta 9 ayrılık birden! Son karar Bronckhortst'un Beşiktaş'ta 9 ayrılık birden! Son karar Bronckhortst'un Haberi Görüntüle

TARAFTARLARIN TEPKİSİ

Belçika Milli Takımı, Fransa'ya elenmesinin ardından kendi taraftarlarının protestosuna maruz kaldı. Takımın turnuvada beklentilerin altında kalması, taraftarlar arasında hayal kırıklığına neden oldu. Kevin De Bruyne'nin basın toplantısındaki tutumu da bu hayal kırıklığını derinleştirdi.

Kevin De Bruyne'nin basın toplantısında gazeteciye karşı kullandığı ifadeler, spor camiasında ve medya dünyasında geniş yankı buldu. Belçika'nın turnuvadan elenmesi ve oyuncuların tepkileri, takım içinde ve taraftarlar arasında ciddi bir değerlendirme sürecinin başlamasına neden olacak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading