Kırmızı şeytanlar 7 eksikle İstanbul'a geliyor: Fenerbahçeliler çok sevinecek!

Kırmızı şeytanlar 7 eksikle İstanbul'a geliyor: Fenerbahçeliler çok sevinecek!

Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sakat ve cezalı futbolcularıyla dikkat çeken İngiliz temsilcisi, 7 oyuncusundan mahrum olacak.  

Spor

21.10.2024, 16:23

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında sahasında İngiliz devi Manchester Unıted'ı ağırlayacak. Maç öncesinde konuk ekipte, 7 oyuncu sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında evine Manchester Unıted ile karşı karşıya gelecek. Müsabak 24 Perşembe günü saat 22:00'da oynanacak.

Hollandalı teknik adam Erik Ten Hag yönetiminde sezona giriş yapan Manchester Unıted'da işler istenildiği gibi gitmiyor. Arda arda kötü sonuçlar alan Kırmızı Şeytanların UEFA Avrupa Ligi'nde henüz galibiyeti bulunmuyor. Bu kapsamda Unıted, Twente ile sahasında 1-1, Porto ile ise deplasmanda 3-3 beraber kalarak 2 puan toplamayı başardı.

Temsilcimiz Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi'nde 1 galibiyet 1 beraberlik alarak 4 puan toplamayı başardı. Fenerbahçe bu maçlarda Unıon'u 2-1, Twente ile ise deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Kırmızı Şeytanlar, kritik mücadele öncesinde önemli bir kadro eksikliği yaşıyor. İngiliz ekibi, İstanbul’a 7 futbolcusunun yokluğunda gelecek. İşte Manchester United'ın sakatlıklar nedeniyle kadroda yer almayacak isimleri...

BRUNO FERNANDES (CEZALI)

LENY YORO (SAKAT)

KOOBIE MAINOO (SAKAT)

HARRY MAGUIRE (SAKAT)

LUKE SHAW (SAKAT)

TYRELL MALACIA (SAKAT)

TOBY COLLYER (SAKAT)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading