Sitede Ara

Kocaman'dan Mourinho'ya destek! Fenerbahçe taraftarı: Başarı için sabır şart...

Kocaman'dan Mourinho'ya destek! Fenerbahçe taraftarı: Başarı için sabır şart...

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho'ya destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Spor

07.10.2024, 16:40

Eski Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, katıldığı bir YouTube kanalına yaptığı açıklamalarda Mourinho'nun yetkin bir antrenör olduğunu belirtti. Kocaman Fenerbahçe taraflarlarına sabırlı olunması gerektiğini söyledi. 

'Mucize değil' diyen Rıdvan Dilmen'den Süper Lig tahmini 'Mucize değil' diyen Rıdvan Dilmen'den Süper Lig tahmini Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TARAFTARI DONANIMLI BİR ANTRENÖRE SAHİP 

Açıklamalarında Mourinho’nun deneyimine dikkat çeken Aykut Kocaman, "Başka takım taraftarlarının Mourinho’nun çalışma süresini kısaltacak hamlelerde bulunmasını anlayabiliyorum. Bu, rekabetin bir parçasıdır. Ancak özellikle Fenerbahçeliler, gerçekten Fenerbahçeli olduklarını düşünenler, bu sürecin farkında olmalı ve çok yetkin bir antrenöre sahip olduklarını unutmamalıdır." dedi. 

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Haberi Görüntüle

MOURİNHO HATA YAPABİLİR

Mourinho'nun hatalar yapabileceğini ancak bu hataları düzelterek ilerleyeceğini kaydeden Kocaman, "Bu insanlar bu seviyelere boşuna gelmiyorlar. Hiçbirimizin olmadığı gibi, hatasız değiller. Mourinho'nun kariyeri, adım adım bir süreçten geçerek bugüne geldi. Türkiye ve ülke futbolunu tanırken hatalar yapacaktır. Ama onun yeteneği bu hataları kısa sürede düzeltme kapasitesine dayanıyor." şeklinde konuştu. 

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Haberi Görüntüle

SABIR GÖSTERİLMELİ 

Ayrıca Kocaman, Fenerbahçe taraftarına seslenerek Mourinho'ya sabır gösterilmesi gerektiğini vurguladı ve uzun vadede takımın bu destekle başarıya ulaşabileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading