Konferans Ligi'nde 2 takım turladı

Konferans Ligi'nde 2 takım turladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 1. eleme turu rövanş karşılaşmaları oynandı ve Caernarfon Town ile Auda, 2. eleme turuna yükselmeyi başardı.

Spor

18.07.2024, 12:58

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 1. eleme turu rövanş karşılaşmalarında Galler ekibi Caernarfon Town, Kuzey İrlanda temsilcisi Crusaders ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-0 kazanan Caernarfon Town, rövanş maçında 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla toplam skor eşitlenince karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca maç seri penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında 8-7 üstünlük sağlayan Caernarfon Town, 2. eleme turuna yükseldi.

Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Haberi Görüntüle

AUDA - B36 TORSHAVN MAÇI

Letonya temsilcisi Auda, ilk maçta sahasında 2-0 yendiği Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ile deplasmanda karşılaştı. Deplasmanda da 1-0 galip gelen Auda, toplamda 3-0'lık skorla 2. eleme turuna yükselmeyi başardı.

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk yine karşısında olacağız! Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce... Haberi Görüntüle

KONFERANS LİGİ'NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 1. eleme turunun ardından, 2. eleme turuna yükselen takımlar belli olmaya başladı. Caernarfon Town ve Auda, bu başarılarıyla dikkat çekti ve bir üst turda mücadele etmeye hak kazandılar. Turnuvada heyecan, 2. eleme turu karşılaşmalarıyla devam edecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading