Yandex Metrica

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi

Sarı kırmızılı ekibin süper yıldızı Mauro İcardi, sezon başından Wanda Nara ile ayrılık yaşadı. Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Icardi'nin Arjanti'e döneceğim sözleri ise Galatasaray taraftarını telaşa soktu.

Spor

12.09.2024, 18:49

Eski eski Wanda Nara ile bir dargın bir barışık bir dönem geçiren Icardi geçtiğimiz aylarda ilişkisinin bittiğini duyurmuştu. Aşk acısı ağır gelen süper yıldız Arjantin'e dönme kararı aldı. 

Wanda Nara'yı bir türlü unutamayan Icardi Wanda Nara'nın Arjantin'de yaşamam kararı alması üzerine gemileri yaktı. Hatırlanacağı üzere Nara, ayrılık hakkındaki sorulara İcardi ile ilişkilerinin sürekli inişli çıkışlı olduğunu söylerek, bu ilişkiyi yeniden inşa etmek istediklerini itiraf etmişti.

Türkiye - İzlanda maçının hakemi belli oldu Türkiye - İzlanda maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

ICARDI ARJANTİN'E Mİ GİDECEK?

Kavga etmeyi hiç sevmediğini ifade eden Nara, "Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" sözlerini kullandı.

Wanda Nara'nın bu açıklamaları ise Galatasaray taraftarında endişe yarattı. Arjantin'de yaşayacağını söyleyen ve orada kalacağını belirten Wanda Nara'nın yıldız futbolcu Mauro İcardi ile tekrar bir araya gelmesi halinde İcardi'nin Arjantin'e döneceği iddia ediliyor. Bu iddiaların doğru çıkması halinde İcardi'de Arjantin'e dönecektir. Fakat henüz bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading