Yandex Metrica

Sitede Ara

Kule iniş izni bekliyor! Southampton dize geldi: Onuachu'da işlem tamam!

Kule iniş izni bekliyor! Southampton dize geldi: Onuachu'da işlem tamam!

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte transfere hız veren Trabzonspor, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu'ın bonservisi ile transferinde sona yaklaştı. İngiliz kulübü Southampton'ı ikna eden borda mavili yöneticiler 2,01'lik dev forveti Trabzonspor'a getirmeyi planlıyor.

Spor

09.09.2024, 12:58

Takımın başına Şenol Güneş'in geçmesiyle birlikte Trabzonspor'da değişim rüzgarı esmeye başladı. Transfer çalışmalarına hız veren Bordo-Mavililer, geçtiğimiz sezonun golcüsü Paul Onuachu transferinde artık sona yaklaştı.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

İŞLEM TAMAM 

Borda mavili ekip Southampton'da forma giyen Nijeryalı forvet Paul Onuachu’nun transferinde son virajı dönmek üzere. Southampton’ın kadroda düşünmediği golcü oyuncu için Şenol Güneş’in de oldukça ısrarcı olduğu ifade ediliyor.

Güneş'in yönetime "Bu transferi mutlaka bitirin" talimatını verdiği öğrenildi. Avrupa'da transfer döneminin kapanmış olması ve Trabzonspor taraftarlarının eski oyuncularına olan ilgisi, bu transferin olumlu sonuçlanmasında etkili olacak gibi görünüyor. 

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem... Haberi Görüntüle

17 GOLLÜK KATKI

Geçen sezon Trabzonspor'da başarılı bir performans gösteren Onuachu 25 maçta 17 gol kaydetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading