Yandex Metrica

Kulüp yöneticisi trafik kazası geçirdi! Süper Lig devi şokta

Kulüp yöneticisi trafik kazası geçirdi! Süper Lig devi şokta

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı İsmail Yıldız, Sivas'a giderken geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Spor

11.08.2024, 19:02

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor’un Asbaşkanı İsmail Yıldız, Sivas’a giderken geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Yıldız’ın İstanbul’dan Sivas’a seyir halindeyken Sıcak Çermik Kaplıcası mevkisinde kazaya karıştığı ifade edildi.

Galatasaray'da Muslera ile yollar ayrılıyor mu? Galatasaray'ın kararı kesin mi? Galatasaray'da Muslera ile yollar ayrılıyor mu? Galatasaray'ın kararı kesin mi? Haberi Görüntüle

MAÇI İZLEMEK İÇİN GİDERKEN KAZA YAPTI

Yıldız’ın, Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan mücadeleyi izlemek için Sivas’a doğru yol aldığı sırada gerçekleşen kazada yaralandığı bildirildi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati bir tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız İsmail Yıldız’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading