Yandex Metrica

Sitede Ara

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi?

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi?

Kulüpler Birliği Vakfının yeni başkanının seçileceği toplantı sona erdi. Buna göre görevinden istifa edeceğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeniden başkan seçildi.

Spor

24.07.2024, 17:23

Ali Koç bir kez daha Kulüpler Birliği Vakfı başkanı seçildi.

Vakfın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Süper Lig'de yer alan diğer kulüplerin başkan ya da temsilcileri katıldı.

Her şey bitti! Beşiktaş yeni yıldızını İstanbul'a getiriyor! Her şey bitti! Beşiktaş yeni yıldızını İstanbul'a getiriyor! Haberi Görüntüle

''HERKES HASAN BAŞKANI İSTİYORDU''

Toplantı sonrası açıklama yapan Ali Koç, "İstisnasız tüm kulüpler Hasan başkanı istiyordu ama göreve yeni gelmesi sebebiyle hem de onların olağan seçiminin önümüzdeki sezonun sonunda olacağından dolayı affını istedi.

Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic, kariyerinde bir ilki yaşadı! Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic, kariyerinde bir ilki yaşadı! Haberi Görüntüle

YABANCI KURALI

Transfer politikasını ve stratejisini 12 yabancıya göre yapan kulüpler için bir dezavantaj oluştu, onlardan biri de biziz ancak burada önemli olan hepimizin menfaati. Bu kural olacağı zaman ayrılacak oyuncular için pazarlık gücümüz düşüyordu. Bu bir nebze nefes aldıracaktır." dedi.

Bu hoca bambaşka! Spor yazarları Beşiktaş'ın farklı galibiyetini yorumladı! Bu hoca bambaşka! Spor yazarları Beşiktaş'ın farklı galibiyetini yorumladı! Haberi Görüntüle

''8 YÖNETİM KURULU ÜYESİ''

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ise yaptığı açıklamada "Ali Koç ile birlikte 8 yönetim kurulu üyemiz var. Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Fatih Saraç, Sinan Boztepe, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ. Hayırlı uğur olsun" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading