Yandex Metrica

Kulüpler Birliği'nde flaş gelişme! Sürpriz başkan adayı ortalığı karıştırdı

Kulüpler Birliği'nde flaş gelişme! Sürpriz başkan adayı ortalığı karıştırdı

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Kulüpler Birliği Başkanlığı için adaylığını olduğunu açıklayarak spor gündemine bomba gibi düştü.

Spor

04.07.2024, 18:59

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün gerçekleştireceği toplantıda yeni başkanını seçeceği beklenirken, sürpriz bir adaylık açıklaması gündeme damga vurdu. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Kulüpler Birliği Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe'den Lazar Samardzic bombası: Transfer an meselesi: İtalyanlar rakamı duyurdu Fenerbahçe'den Lazar Samardzic bombası: Transfer an meselesi: İtalyanlar rakamı duyurdu Haberi Görüntüle

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılmak üzere mekana gelen Özkaya, basın mensuplarının "Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusuna, "Tabii ki..." yanıtını verdi. Bu açıklama toplantı öncesi dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'dan bomba transfer! Mourinho'nun eski öğrencisini getiriyor Galatasaray'dan bomba transfer! Mourinho'nun eski öğrencisini getiriyor Haberi Görüntüle

HASAN ARAT ADAY OLMAYACAK

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a da toplantıya girişi sırasında aynı soru yöneltildi. Ancak Arat bu soruyu net bir şekilde "Hayır" diyerek yanıtladı ve aday olmadığını belirtti.

Livakovic söylentileri doğru mu? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Livakovic söylentileri doğru mu? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

MEVCUT BAŞKAN ALİ KOÇÖ'UN DURUMU BELİRSİZ

Mevcut başkan Ali Koç'un göreve devam etmesi beklenmezken, Murat Özkaya'nın adaylığı kulislerde büyük yankı uyandırdı. Toplantının sonuçları merakla bekleniyor ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanının kim olacağı, Türk futbol camiasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading