Kulüpler Dünya Şampiyonu Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü

Kulüpler Dünya Şampiyonu Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü

2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda zaferle taçlanan Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'ye döndü. Sarı-lacivertli ekip, VakıfBank'ı 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu. İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde oyuncular ve teknik ekip coşkuyla karşılandı. Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve antrenör Ferhat Akbaş, başarıya vurgu yaparken, kaptanlar Simge Aköz ve Tijana Boskovic de duygularını paylaştı.

Spor

23.01.2024, 21:51

Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda zaferle ayrılan Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'ye döndü. Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a getirilen takım, İstanbul Havalimanı'nda coşkulu bir karşılama töreniyle karşılandı.

Nihat Kahveci ateş püskürdü! Mourinho'ya mesajı sert oldu: Ona kim olduğunu anlatın! Nihat Kahveci ateş püskürdü! Mourinho'ya mesajı sert oldu: Ona kim... Haberi Görüntüle

BAŞKAN FARUK ECZACIBAŞI'NIN GURUR DOLU AÇIKLAMALARI

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Türk voleybolunun dünya zirvesinde olduğunu vurgulayarak, "İki Türk takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda final maçını oynadı. O kadar mutluyuz ki. O kadar centilmence bir maç oldu ki. Kızlarımla, hocamızla iftihar ediyorum. Çok güzel bir güven, birlikteliğin işi bu başarı. Türkiye olarak bunu yapabiliyoruz. Dünyanın en iyisi olduğumuzu kanıtladık. Türk voleybolu, dünyanın en tepesindedir. Hepimize hayırlı olsun. Türkiye’ye çok güzel bir sonuç getirdik" dedi.

İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans etti İzlanda'ya gol attı İspanya'yı salladı: Arda Güler buz üstünde dans... Haberi Görüntüle

BAŞANTRENÖR FERHAT AKBAŞ'IN TEŞEKKÜR VE HEDEFLERİ

Eczacıbaşı Başantrenörü Ferhat Akbaş, kazandıkları zaferle ilgili, "Çok yakın bir maçtı. Çok mutluyuz kulübümüze ve ülkemize bu dünya şampiyonluğunu getirdiğimiz için. Oyunculara, teknik ekibimize ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Çıktığımız her maçı ve kupayı kazanmak için oynuyoruz. Önümüzde Şampiyonlar Ligi, Türkiye ligi, Türkiye kupası var, kazanmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım Serhan Akın'ı uyardı: Yorumculuğu bırakmayacaksın! Aziz Yıldırım Serhan Akın'ı uyardı: Yorumculuğu bırakmayacaksın! Haberi Görüntüle

OYUNCULARIN DUYGULARI

Takım kaptanlarından Simge Aköz, 2016 yılından sonra kupayı müzelerine götürdükleri için mutlu olduklarını belirtti. Diğer oyuncular da şampiyonlukla gelen gururu ve mutluluğu paylaştılar. Duygularını ifade eden Irina Voronkova, kazandıkları altın madalyanın başlangıç olduğunu ve daha çok altın madalya alacaklarını düşündüğünü söyledi.

Juventus'un X hesabı hacklendi mi? Juventus'u hackleyen Fırat Destan kimdir? Juventus'un X hesabı hacklendi mi? Juventus'u hackleyen Fırat Destan kimdir? Haberi Görüntüle

UNUTULMAZ ANLAR VE TÜRK VOLEYBOLUNUN BAŞARISI

Takımın tecrübeli isimlerinden Naz Aydemir Akyol, 2023'ü şampiyonlukla kapatmanın büyük bir mutluluk olduğunu dile getirirken, milli oyuncu Hande Baladın da emeklerinin karşılığını aldıklarını belirtti. Elif Şahin ise turnuvanın en iyi pasörü seçildi ve takımını tebrik etti. Oyuncular, Türk voleybolunun her zaman zirvede yer aldığını ve bu başarıların devam edeceğini vurguladılar.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading