Yandex Metrica

Sitede Ara

La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi!

La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi!

Geçtiğimiz sezon La Liga'da gol krallığı yarışında son haftaya kadar mücadele eden ve daha önce Türkiye'de Trabzonspor forması giymiş olan Alexander Sorloth, İtalyan devi Roma'nın radarına girdi. 

Spor

16.07.2024, 18:20

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre, Roma, Villarreal forması giyen Norveçli golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Haberde, Villarreal'in, 28 yaşındaki golcü için belirlediği 38 milyon euroluk serbest kalma maddesine rağmen, Roma'nın 20-25 milyon euroluk teklifini kabul etmeye hazır olduğu belirtiliyor.

Efsane geliyor! St. Gallen hezimeti bardağı taşıran son damla oldu: Fırtına sonrası 'Güneş' doğacak! Efsane geliyor! St. Gallen hezimeti bardağı taşıran son damla oldu:... Haberi Görüntüle

İTALYA'YA SICAK BAKIYOR

Norveçli golcünün de İtalya'ya transfer olmaya sıcak baktığı ve bu transfer için kısa süre içinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi. Sorloth'un, Roma'nın teklifine olumlu yaklaştığı ve Serie A'da yeni bir maceraya atılmak istediği belirtiliyor.

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Haberi Görüntüle

VILLAREAL PERFORMANSI

Villarreal formasıyla geçtiğimiz sezon 41 maça çıkan 28 yaşındaki Alexander Sorloth, 26 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. La Liga'daki başarılı performansıyla göz dolduran Sorloth, Roma'nın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Haberi Görüntüle

ROMA'NIN TRANSFER PLANLARI

Roma, Sorloth transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da bu transferi desteklediği ve takımın gol yollarındaki etkinliğini artırmak için Sorloth'u kadrosuna katmak istediği biliniyor. Roma'nın, Sorloth transferini kısa süre içinde tamamlamak için yoğun çaba sarf ettiği ve taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading