Yandex Metrica

Sitede Ara

Leo Dubois'ten inanılmaz istatistik! "Bu kadar da olmaz" dedirtti

Leo Dubois'ten inanılmaz istatistik! "Bu kadar da olmaz" dedirtti

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada, oyuna sonradan dahil olan Leo Dubois, dikkat çekici bir istatistikle maçı tamamladı.

Spor

22.08.2024, 14:44

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip, maçın büyük bölümünde istediği oyunu sahaya yansıtamazken, sonradan oyuna giren Leo Dubois ise beklenmedik bir performans sergiledi.

Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Haberi Görüntüle

SIFIR ÇEKTİ

Maçın 80. dakikasında Barış Alper Yılmaz’ın yerine oyuna dahil olan Leo Dubois, kalan dakikalarda hiçbir istatistik üretemedi. 29 yaşındaki futbolcunun maç sonunda oluşan istatistik tablosu adeta "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

Leo Dubois’nin Young Boys maçında kaydettiği istatistikler:

Uzaklaştırma: 0

Pas Arası: 0

Top Kapma: 0

İkili Mücadele: 0

Hava Topu: 0

Engellediği Şut: 0

Yaptığı Faul: 0

Topla Buluşma: 0

Pas: 0

Şut: 0

RCS Topla Buluşma: 0

Çalım: 0

Yapılan Faul: 0

Galatasaray'ın bu kritik maçta aldığı mağlubiyet sonrası teknik ekip, Dubois'nin performansı üzerinde duracak gibi görünüyor. Takımın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için ikinci maçta çok daha etkili bir performans sergilemesi gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading