Yandex Metrica

Ligde skandal olay! Şampiyonluk kupası kayboldu...

Ligde skandal olay! Şampiyonluk kupası kayboldu...

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor'un kulüp başkanı Recep Durul, yaptıkları kontrollerde 3. Lig şampiyonluk kupasının kaybolduğunu tespit ettiklerini bildirdi. İşte detaylar...

Spor

26.08.2024, 12:41

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor ekibinin başkanı  Recep Durul, yaptıkları sayımda 3. Lig şampiyonluk kupasının kaybolduğunu tespit ettiklerini açıkladı.

Başkan Durul yaptığı açıklamada, takımın kazandığı kupaları müzede sergilemek için kontrol gerçekleştirdiklerinde, ikisi Türkiye olmak üzere 9 kupadan 2019-2020 sezonu 3. Lig şampiyonluk kupasının eksik olduğunun fark edildiğini anlattı.

Galatasaray- Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen maçların tarihi belli oldu! Galatasaray- Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen maçların tarihi belli... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK KUPASI NEREDE?

Kupanın nerede olduğuna dair bilgisi olan taraftarlara bilgi verme çaprısında bulunan Durul, "Kocaelispor mazisinde, tarihinde önemli bir değerdir. Kulübün başarısı kupalarla ölçülüyor. Kazandığı kupalar, madalyalarla... Dolayısıyla bunun da kulübümüz için çok değerli varlık olduğunu biliyoruz. Müze hazırlık çalışmaları sırasında olay ortaya çıktı. Başkan olarak da kupanın bir an önce bulunup kulübe getirilmesiyle ilgili çağrı yaptım, mesele bu ama nerede olduğunu bilmiyorum. Şu an araştırıyoruz. Nereden çıkacak bakalım?"

"Nasıl olur da bu kadar boşta kalır, sahip çıkılmaz. Niye kulüpte değil? Ben bunu sorguluyorum kulüp başkanı olarak. Bizim için çok önemli bir değer."ifadelerini kullandı.

Yaptıkları çağırının karşılık bulmaması halinde tekrar istişare kurulu oluşturulacağını aktaran Durul, kupanın bulunacağını düşündüğünü ifade etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading