Yandex Metrica

Livakovic söylentileri doğru mu? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Livakovic söylentileri doğru mu? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, kariyeriyle ilgili kararını verdi. Son dönemde Celtic ile anılan Livakovic, Fenerbahçe'de kalmayı tercih etti.

Spor

27.06.2024, 11:49

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Dominik Livakovic, geleceğiyle ilgili kararını vererek sarı-lacivertli kulüpte kalmayı seçti. Geride bıraktığımız sezon başında 6.65 milyon euro karşılığında transfer edilen Hırvat kaleci, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Türkiye'nin incisi Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi Türkiye'nin incisi Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi Haberi Görüntüle

AYRILIK İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

Trabzonspor deplasmanında yaşanan olayların ardından, 29 yaşındaki Livakovic'in sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılabileceği yönünde haberler basında yer almıştı. Özellikle Celtic'in Livakovic'e talip olduğu belirtilmiş ve transfer dedikoduları gündeme gelmişti.

EURO 2024'te Arda Güler damga vurdu! Tüm dünya onu konuşuyor EURO 2024'te Arda Güler damga vurdu! Tüm dünya onu konuşuyor Haberi Görüntüle

LIVAKOVIC'İN FENERBAHÇE KARARI

Milliyet gazetesinin aktardığı habere göre, Livakovic Fenerbahçe'de kalma kararı aldı. Deneyimli eldivenin, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle yeni sezonun farklı olacağını düşündüğü ve bu yüzden böyle bir karar aldığı vurgulandı.

Çekya maçının hakemi belli oldu Çekya maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Livakovic, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkarak kalesinde 40 gol gördü. Tecrübeli kaleci, 17 maçta ise kalesini gole kapatarak başarılı bir performans sergiledi.

Temsilcilerimizin Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir Temsilcilerimizin Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TARAFTARININ BEKLENTİSİ

Fenerbahçe taraftarları, Dominik Livakovic'in takımda kalma kararını sevinçle karşıladı. Livakovic'in kalması, takımın savunma hattının güvenliğini artıracak ve yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşan Fenerbahçe için önemli bir avantaj sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading