Yandex Metrica

Lugano- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu

Lugano- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu. Süper Lig'i 2. sırada bitiren sarı lacivertli ekip Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazandı. Buna göre taraftarlar Lugano- Fenerbahçe maçının ne zaman oynancağını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Spor

01.07.2024, 12:15

Geride bıraktığımız sezonu 2. olarak tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ine katılma hakkı kazandı. Buna göre temsilcimizin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi İsviçre'de düzenlenen kura çekimi ile belli olmuştu.

Kura çekiminde seri başı olarak katılan sarı lacivertli ekip, ikinci ön eleme turunda İsviçre'nni Lugano takımıyla eşleşti.

Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye -Portekiz karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda? Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye... Haberi Görüntüle

İLK MAÇLAR 

İkinci ön eleme turunda ilk maçlar 23 ve 24 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 30 veya 31 Temmuz'da oynanacak.

Çekya maçının hakemi belli oldu Çekya maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

FC LUGABO- FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 23 Temmuz tarihinde deplasmanda Lugano ile karşılaşacak. Mücadelenin saati henüz açıklanmadı.

Avusturya basını Türkiye yenilgisi için ne dedi? | Türkler yaz masalını bitirdi! Basın 6-1'e takılıp kaldı Avusturya basını Türkiye yenilgisi için ne dedi? | Türkler yaz... Haberi Görüntüle

FENERLİ TARAFTARLARA İZİN YOK

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi FC Lugano, yaptığı Türkçe bilgilendirme ile sarı lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu.

FC Lugano: "UEFA, Fenerbahçe FK ile FC Lugano arasında 23 Temmuz 2024 tarihinde oynanacak maç için Fenerbahçe FK taraftarlarına stadyum yasağı getirdiğini bildirmiştir. Bu nedenle, Thun Stockhorn Arena'nın misafir taraftarlara ayrılmış bölümü kapalı kalacaktır ve Fenerbahçe taraftarlarının bu maç için bilet satın almaları yasaklanmıştır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading