Yandex Metrica

Lugano'nun hocasından flaş kıyaslama: Beşiktaş, Fenerbahçe'den çok daha zor

Lugano'nun hocasından flaş kıyaslama: Beşiktaş, Fenerbahçe'den çok daha zor

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş'a 5-1 yenilen Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, siyah-beyazlıların atmosferinin Fenerbahçe'den daha zorlu olduğunu vurguladı.

Spor

30.08.2024, 10:37

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş'a 5-1 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın turu hak ettiğini söyleyen Croci-Torti, Türkiye'deki futbol atmosferinden de etkilendiğini belirtti.

A Milli Futbol Takımı, Riva'da bir araya geldi! UEFA Uluslar Ligi başlıyor A Milli Futbol Takımı, Riva'da bir araya geldi! UEFA Uluslar... Haberi Görüntüle

"BEŞİKTAŞ, KALİTESİYLE TURU HAK ETTİ"

Croci-Torti, Beşiktaş karşısında direnmeye çalıştıklarını, ancak Gedson Fernandes'in attığı golle geri düştüklerini ifade ederek, "Beşiktaş kaliteli bir takım. Bu akşam bunu gösterdiler. 1-1'i yakaladığımızda biraz daha direnebilirdik, fakat Beşiktaş'ta çok kaliteli oyuncular var. Turu Beşiktaş hak etti, kendilerini tebrik ediyorum." dedi.

Galler- Türkiye maçının hakemi açıklandı! İşte o isim Galler- Türkiye maçının hakemi açıklandı! İşte o isim Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'DEKİ SEYİRCİ TUTKUSU BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Croci-Torti, Türkiye'deki futbol atmosferinin kendisini çok etkilediğini belirterek, "Bir gün Türkiye'de çalışmak istiyorum." dedi. Kısa bir süre içinde hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile karşılaştıklarının hatırlatılması üzerine ise iki takımın stadyumları ve futbol tarzları arasında karşılaştırma yaptı.

Medina Fenerbahçe'ye gelecek mi? Boca Juniors'tan flaş açıklama Medina Fenerbahçe'ye gelecek mi? Boca Juniors'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

"BEŞİKTAŞ STADINDA OYNAMAK FENERBAHÇE STADINDAN DAHA ZOR"

Croci-Torti, Beşiktaş'ın stadyumunda oynamanın Fenerbahçe'nin stadında oynamaktan daha zor olduğunu "Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından çok daha zor. Bu seyirci önünde, bu atmosferde kulübede oyuncularla iletişim kurmak bile çok zor." sözleriyle belirtti. Beşiktaş'ın hız ve geçiş oyununda önemli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Croci-Torti, siyah-beyazlıların fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu söyledi.

Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti, takımının UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edeceğini ve bu turnuvada kendi seviyelerine uygun takımlarla karşılaşacaklarını belirterek, Beşiktaş maçını geride bırakıp yeni hedeflere odaklanacaklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading