Yandex Metrica

Sitede Ara

Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam

Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam

Napoli, Chelsea forması giyen Belçikalı yıldız Romelu Lukaku ile ikili anlaşmaya vardı fakat İtalyan ekibi Chelsea ile bonservis pazarlıkları konusunda son noktayı koymak için uğraşıyor.

Spor

20.07.2024, 17:56

Napoli, Chelsea forması giyen Belçikalı golcü Romelu Lukaku ile transfer konusunda her konuda anlaşma sağladı. İtalyan ekibi, Chelsea ile bonservis bedeli pazarlıklarını sürdürüyor.

Real Madrid - Real Valladolid karşılaşıyor! Arda Güler oynayacak mı? | MADRİD-VALLADOLİD NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA? (LA LİGA) Real Madrid - Real Valladolid karşılaşıyor! Arda Güler oynayacak mı?... Haberi Görüntüle

NAPOLI VE LUKAKU ANLAŞTI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Napoli Romelu Lukaku ile tüm şartlarda uzlaşmaya vardı. Napoli, Lukaku için Chelsea'nin talp ettiği 40 milyon euro bonservis bedelini düşürmek amacıyla pazarlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe Krunic'ten kurtuldu: Boşnak futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe Krunic'ten kurtuldu: Boşnak futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Romelu Lukaku, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Roma formasıyla başarılı bir performans sergiledi. 31 yaşındaki golcü, Roma ile çıktığı 47 maçta 21 gol atıp 4 asist yaptı.

Napoli'nin teknik direktörü Antonio Conte, Lukaku'yu kadrosuna katarak takımın hücum gücünü artırmayı hedefliyor. Transferin kısa süre içinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading